Min onsdag.

Jahapp. Varit i skolan idag. Hade lektioner som vanligt förutom föreläsningen. Läs om den i förra inlägget ;) Haha. viktigt, vettni!!!!!

Efter skolan åkte jag till stallet och hade hästis :) De fick lära sig uppvisning av häst. Och de kunde dom så bra så ;) Haha.
Sen hade vi teori med världens bästa Lena ;D haha. Roligast iaf, helt klart xD Skrattade mig av stolen! Nog för att jag satt på en bänk, men iaf^^ Vi hade teori om säkerhet i stallet, men lyckade komma in på helt andra saker. typ hennes pinsamma kusin, och när hon råkade "tappa" en handikappryttare xD (det lät roligare än vad det kanske var...!) 
Haha xD det var jättekul xD Fast jag lärde mig en del bra också ! ;)

Mitt busskort har gått ut och jag har beräknat hur jag ska kunna ta mig hit o dit. tror att jag kommit på ganska smarta lösningar ändå. Jag har ju två gratis resor om dan eftersom jag bor så lång bort från skolan.
-Så om jag åker buss till skolan på måndagen och går hem, så har jag en resa kvar att åka hem ifrån friskisen på kvällen. Åsså går jag till friskis.
-På tisdagen spelar det ingen roll hur jag gör.
- På onsdagen kan jag cylka till skolan och åka fram och tillbaka till stallet på eftermiddagen/kvällen.
-På torsdagen spelar det inte heller någon roll hur jag gör..
-På fredagar kan jag gå till skolan. Åka buss till stallet och sedan hem.

Så himla smart, billigt och miljövänligt ;) O, yeah xD

Förra veckans vikt: 61.8 kg
Dagens vikt: 62,0 kg
O, no...jaja, sånt där variera väl, men ärligt så måste jag skärpa till mig lite, blivit lite onyttigare :S Men inte så farligt att det inte går snabbt att fixa !!! 

Nu ska jag sova, godnatt :) 


Bli miljövänlig!!!! LÄS!

Nu ska jag försöka skriva ner de tips jag fick på föreläsningen idag om vad var och en kan tänka på för att bidra till en bättre miljö, vilket vi behöver! Om vi inte vill grilla oss själva och dö.... Läs och lär :

- När ni laddat er mobil, dra ur laddaren, annars står den och drar onödig ström!
-Samma med datorer. De drar ström även om de är avstängda! Skaffa en sån där röd knapp att trycka av strömen på!
Duscha snabbt! Både billigare och bättre för miljön!
Koka upp vatten i vatten kokare istället för kastrull! Det går fortare och hinner inte dra lika mycket ström.
Koka allt med lock på! Även pasta och sånt det står att det ska kokas utan lock. Eftersom värmen från vattenångan då stannar kvar i kastrullen, och man kan då spara ström genom att koka på lägre värme. Uttnyttja även eftervärme! 
- Använd lågenergilampor!
Sparar energi och blir i längden billigare, även om de är dyrare att köpa!
- Törstig? Drick hellre kranvatten än loka på flaska. De transporteras runt i onödan!
Köp inte grönsaker på vintern. De måste då transporteras längre. Ta då gärna rotfrukter som vi kan lagra här i Sverige istället!
Köp så mycket det går ifrån Sverige, så nära dig själv som möjligt, eller odla själv! Ju mindre som måste transporteras, desto bättre!!
Använd inte onödigt mycket vatten, speciellt inte varmvatten! Skaffa en vad det nu hette... nånting som gör att det rinner begränsat med vatten ur kranen iaf.

Transporter är det som släpper ut mest koldioxid i luften. 50% av alla bilresor vi gör i Sverige är under 5 km långa!! Och 80% under en mil! :O Ställ er dessa frågor innan ni ska ut någonstans:
1. Behöver jag verkligen åka dit, kan jag ringa eller mejla personen?
2. Kan jag gå eller cykla?
3. Kan jag åka kollektivt, buss eller tåg?
4. Ta bilen då......

Värt att tänka på? ....Ja!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!!



:)


En tisdag...eller?

Gud vad jag inte håller reda på dagarna längre :S Trodde det var måndag, sedan onsdag, och sen fattade jag inte att det var onsdag imorgon...? Ojoj, här hänger vi med ! :P

Jag mår bra iaf^^ Har varit i skolan som vanligt. Vanliga lektioner, förutom miljöveckogrejjen. Idag dåg vi filmen en obekväm sanning, den var skrämmande. Och imorgon kommer jag att få en föreläsning om vad tonåringar i sverige kan göra för att bidra till bättre miljö, så då måste ni läsa min blogg allesammans!!!
Efter skolan gick jag, Elin och Cissi till stan, eller ja Cissi cyklade. Hon fick ta all vår packning^^ Stackarn! haha. Så åkte vi buss hem ifrån stan.

På kvällen skulle jag och Elin plugga kemi och fysik inför våra prov, och vi hann väl lite, sen gick vi ut och gick promenad med Marit. Och så gungade vi ^^
Sen gick jag ich Elin hit igen och pluggade lite till och läste dassboken xD ha! Och så skapade hon sina egna exlusiva gucci-glasögon xD Det ni! 

Nu ska jag lyssna på Sebastians guldskiva en stund innan jag sover :) och så måste jag skriva ut min insändare.
Godnatt alla :)

Wiiie :D

Elin har vårkänslor :D Haha^^
Se bara detta:

Tussilago

Är det ett vårtecken, eller är det ett vårtecken? :D En tussilagoooo :D
Elin och jag fann dem, de växte i en stenhög...^^ Och så hade jag den lille stackarn i håret :) Heeela friskispasset till och med ;) haha.
Och! Jag kunde gå i t-shirt hem. Och! jag änvande min klänning idag :) Jag tycker om den, den är lite småkul^^ Och! Jag har sett citronfjärilar :D
Det är vår :D

Jag har varit allmänt glad idag, och det känns jättebra :D Har flummat med Cissi och Lollo xD Vi är sååå roliga ;D haha xD

Nu till något mer seriöst:
Det var en metreolog och föreläste i skolan idag. Jag hatar klimatförändringar. Det är inte bra detta! Vi måste bli miljövänligare, punkt slut!

Nu måste jag skriva vidare på min insändere. Den måste bli slående bra! ;) Haha.

Ha de bra kexchoklad :D

Sova en timme kortare :S

Helgjour hade jag idag. och det gick väl ganska bra. Rätt tråkigt på fritiden dock, satt mest och jobbade fysik :S Ganska bra egentligen. Nej, men det var bara en massa fikasugna vuxna jag jobbade med så att...ja.
300 kr rikare iaf ;)

Haha xD Såg extra extra precis. Höll på att dö när Felix skulle härma Lala i teleboubies som en stavmixer xDxD hahahah, det var kul xD ofta man kunde gissa det xD

Annars en hemmakväll. Sett på tv och ätit chips ;) haha.

Ska nog sova nu. Upp tidigt imorgon oxå (sovmorgon, var är du??) :S Måste rida theo tidigt, för vi ska åka till min mormor sen som fyller nästan lite jämnt :P 75 år !
Åsså är det våffeldagen, och jag vill äta våfflor, mums ;)

Godnatt katt.
(Sämst, jag vet xD)

Fredag.

Gud, va tiden går fort...! Redan fredag igen :O Snart sitter man väl där i en gungstol och pratar med sina barnbarn :S Eller nej, jag hoppas inte det, lite ska man väl få leva först.

Var på friskis idag på morgonen. Det brukar alltid vara baspass såhär på fredagmornar, men icke! Medel var det idag... Ha! Fast det var inte jättedrygt ändå, det gick faktiskt bra. Sen gick jag till bussen och blev förste passagerare^^ Satt där i min ensamhet ett tag, sen kom det folk...
Hade historia på morgonen. Jag hatar historia! Jag kan ingenting och jag har ingen vidare lust att lära mig något heller. blä blä.
Sen hade vi tyska. Det gick faktiskt utomordentligt bra. Eller nåt. Nej, men det gick faktiskt bra. och ganska kul var det oxå.
Lunch. Kebabgryta och pitabröd. Gott!
Sista lektionen var svenska, vi jobbade med våra insändare. Det går inge vidare för mig, jag vet inte hur jag ska formulera mig. Det är svårt, men det ska nog fixa sig.

Efter skolan skulle jag åka till stallet. Jag, Elin, Lollo och Sylwia tänkte gå ut till Willys och därifrån skulle jag åka vidare till stallet. När vi gått typ halvvägs så blev Sylwia upphämtad, och när vi gått lite till kom Lollos buss så då åkte hon oxå. Så jag och Elin fortsatte och gå, och när vi var 100 meter ifrån willys så kom bussen in till stan så då hoppade vi på den så jag åkte typ en hållplats^^ Kändes ju lagom nödvändigt. Haha.
Jag red iaf med Marit. Vi red ut i skogen. Det var trevligt. Hästarna var nästan sega, men på hemvägen satte de fart^^
Sen åkte vi buss hem, och Marit hade sin cykel på stan så jag gick hem med henne. Vi pratade mat^^ haha.

Imorgon ska jag jobba på sveden. Helgjour. Får trehundra kronor, så jag ska inte klaga. Det är lixom inte min egentliga helgjour utan jag hoppar in för en annan. Det blir nog bra...

Ska försöka att ta med läxor till stallet imorgon och få något gjort!! Det behövs. Jag hatar att allt ska komma samtidigt. Man tycker att det är så himla skönt för att man inte har några läxor alls, och så bom så kommer allt på en gång! Hata.

Nu ska jag gå ner och se vem som åker ur Let´s dance. (inte tobbe!!^^) Sen ska jag sova. Upp tidigt imorgon...

Ha en trevlig helg...:)

Onsdag :)

Vi hade tur idag ;) Våran mattelärare var borta och vi fick ta svenskalektionen hemma ;) Bäst! Så vi slutade efter lunch :)

Åkte hem och jobbade lite matte. Egentligen för lite skoljobb efter skolan, men orka...?
Cyklade ner på stan och tog sen bussen ut till stallet. Vi hade ingen hästis idag så Marit och försökte istället fixa skötarpärmen. Eller ja, Marit skulle fixa och jag var någon sorts klantig hjälp...^^ Men det blev nog bra.
Sen red jag älgen Edward xDhaha! Duktig älg var han idag, riktigt duktig :) Hade lite gratis uppvärmning sen förra lektionen, så tur för mig :)
Sen åkte vi hem. Kul var det när Marit skulle sätta sig i bussen och sätet typ flög (överdrivet...?^^) bakåt xD Haha! Och så kämpade vi oss upp för berget hem....^^

Tänkte ta dagens vikt grejjen idag....missade i måndags och den dampar när jag ska lägga in det så...
Förra veckans vikt: 62.4 kg
Dagens vikt: 61.8 kg
Herregud, det går framåt xD

Dt var väl min dag det, ungefär så :) Nu ska jag sova :)

Hörrni!! Se detta:  The Vintage Virgin - GULD! Grattis Sebastian :)

Dröm sött :)


En väska jag köpt :)

Köpt en väska :) En gul, från H&M :) Ganska piffig ;) Eller vad tycker ni...? :)

Min v?ska

Hihi^^

Ett test^^

Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Ganska så glatt :)
Favoritgodis: choklad!! :) Typ plopp o center :)
Är det nåt du absolut inte äter: Bark.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: oj. Jag vet inte...
Sommarplaner: Sola o bada ;) nej, men sommarjobba, peace & love, rida, ha rooligt ;)
Fisk eller badkruka: En fisk som är badkruka...eller nåt^^
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Soligt
Spelar du nåt instrument: Nee, fast jag kan ju försöka mej på det, men jag är inge vidare bra. har spelat piano.
Morgon- eller nattmänniska: Inte morgon iaf!!
Sparare eller slösare: Sparare, tror jag.
Bästa film: Pirates !
Tror på liv på andra planeter: Ja. Aliens^^ Nej. Kanska små små grejjer..typ organismer..?
Tror du på mirakel: Varför inte? ;)
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: hmm.. mer än 1 iaf. 
Bio eller promenad: Bio och promenad :)
Är du kittlig: Ganska.^^
Snarkar du? nej
Stjärntecken: Skytte
Rädd för insekter? Om dom är fula!^^
Äckligaste insekten: Ehm... Vet inte.
svaghet: jag är feg!!!
Det här är jag bra på: allvarligt, svårt att komma på nåt :S Ridning duger jag väl i :)  
Bästa bok? Läser inte så ofta.. vet inte riktigt..
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Bli osynlig.
Vad vill du jobba som? vetrinär...? jag vet inte..
Chips, morötter eller godis? Alla tre ;)
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Här gör jag väl det ;)
Stökigt eller välstädat? Gärna välstädat, även om jag aldrig lyckas med det...
Gungar du på stolen? Nej, jag brukar inte stalansera ^^ haha (ett ord påhittat av min klass!)
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej!! Hjälp!
Vilken hand håller du gaffeln i? Olika, det spelar inte så stor roll ^^
Hur många syskon har du? ett
Är du rädd för blod? Nej....eller om det är jättemycket så.
Saltar du på maten? Inte vanligtvis.
Anser du att du är stark? Haha. Nej
Brukar du sola? Ja, om det är sol, så. Fast jag blir bara röd :S Inte bra!
Vad gör du om du får hicka? Håller andan eller dricker. Eller så hickar jag väl vidare...
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej!
Kaffe, te eller inget? Inget.
Har du en besatthet? kanske det

Måndagen igår.

Var på stan med Marit igår efter skolan. Hade tänkt att jag skulle kunna åka med kvart över bussen hem, hinna springa och slänga in mina grejer och springa tillbaka och åka med samma buss ner igen. Lyckade stvärr inte. Hann inte ens med kvart över bussen hem sååå.... Men jag tog borlängebussar och lyckades hyffsat ändå ;) Vi träffade tilli på stan oxå :) Själv köpte jag ingen, men de köpte fin fina grejjor båda två :)

På kvällen orkade jag inte gå på frisikis. Utan Elin lixom....? Det går ju int! Hon måste bli frisk först ! Sp jag gick en promenad med Marit istället. Så lite motion blev det iaf ;)

Sen skulle jag försöka skriva blogg, men det ville sig inte, så jag skriver nu istället ;)


Helgen ;)

Ja.
Hade en trevlig helg vad jag minns, oftast trevlig iaf. :)
På fredagen slutade jag tidigt, tidigt! Redan efter lunch vi halv 12 :O Sensation ;) Så då kunde jag åka tidigare till stallet och komma hem redan vid halv 5. Då jag vanligen brukar komma ut till stallet. :O Det var skönt!
Var med Sara på kvällen. Vi var med lillbebisen ;) Världens gulligaste ;) Haha. Saras brorsbarn ;) Han kan spela gitarr, det ni ;) haha xD Sen åt vi tacos och såg på Let´s dance och masjävlar^^ Dom prata daalmåål xD

På lördagen var jag med Sara igen :) Vi åkte slalom, trots att det var plusgrader och gräs på sidan om backarna xD Med det gick prima att åka iaf. Det vart lixom inte kallt ;) Och det blåste jättemycket, så jag vågade till och med åka svarta backar, för man stannade nästan pga vinden xD Det ÄR sant ! ^^ Så fikade och åt på en resturang mitt uppe i backen. Det var trevligt :)
Sen åkte vi hem och gick till myöppnade ICA Maxi ^^ Skitkallt var det och det blåste! Jag som trodde att det blivit vår...men jag hade väl fel... Haha. Vi köpte godis för endast 39 kr/kg :O Billigt :) Och Sara köpte tandkräm xD Och så lyckades vi ställa oss i den där självscanning kön, och stod där läänge innan vi fattade att vi stod fel xD Så då fick vi byta och vänta lika länge igen. Sen gick vi till stan och åkte med min sura far därifrån hem till Sara. Dum var han...pinsamt! Blä.
Så spelade vi kort och åt grillat hemma hos Sara :)

Söndag. Åkte ut tidigt till stallet och red Theo först. Sedan gick jag till sveden. Dags för dressyr clear round ;D Kul :) Alla var jättenervösa och jag kände mig bara seg och inte alls nå nervös. Bra, iofs. Lola red jag :) Lätt c 1:an var det. Jag var inte alls så säker på programmet...så när jag ridit ett tag och domarn ropa så blev jag lite nervös^^
"Hallå! Du skulle ridit vänd snett igenom där!
"Meeeeen...det gjorde jag ju...?"
"Ja...det gjorde du ju. Jag måste vara blind. du kan fortsätta!"
xD HAHA  Lite kul ^^ SÅ jag red klart programmet och Lola var jätteduktig och det gick jättebra :)

Jaha

Nu var det längesedan jag skrev... Har haft fullt upp i helgen och igår när jag tänkte skriva så dampade sidan och jag lyckades inte skriva då heller :/

Men!

Jag gör ett försök att skriva om allt nu istället, fast jag gör nya inlägg ;) Bläddra uppåt ;)

Jag vill sova..

s?ng

Allvarligt. Snart kollapsar jag nog. Är jääättetrött. Se bara på hästenssängen xD Den vill jag sova i !!
Kan iofs bara gå och lägga mig, men jag lyckas lixom inte. Sitter fast i stolen, tror jag.

Tell me you´re jokeing, make me smile blablablabla I´m only here fore a while absolutley no decorum what so ever baaby. *sjunger* (antagligen fel text och stavning, jag vet^^) Ojoj, den låten har fastnat i min hjärna. Fast det stör mig inte så myket, jag tycker den är bra ^^ Absolutley no decorum med The Ark, alltså ;)

Hade jättekort skoldag idag. Det var skönt, slutade efter lunch. Egentligen var det väl meningen att jag i Fredrik skulle jobba med nässeldjur efter lunchen då. Men vi orkade inte så jag cyklade hem. Med Elin, förstås. Vi är bäst på att cykla, tro mig! ;)
Och imorgon har jag lyckats få med mig Elin till friskis på morgonen :) Sensation ;D
Vi har kort dag imorgon oxå. Det är bra det. Då kan jag rida tidigare och alltså komma hem tidigare. Jättebra :)

Nej, gott folk NU är det dax att sooova. Godnatt. :) o, nej....har tyska glosor oxå...döö!

Jippie! :D

:D Den 7 april ska jag till kupolen :D:D:D Det ni ;D

Eller jaha..? Ni undrar vad det var för kul med det...? Joooo, Sebastian kommer dit på signering :D:D

:D

Ja, cyklade till skolan idag igen, jag fattar inte hur vi kan vara så duktiga xD
Haha, det var kul på svenskan idag ;) Vi ska skriva insändare och Sylwia skulle skriva om att hon inte vill bli kallad bärplockare bara för att hon är ifrån Polen xD
Sylwia: "Varför kan man inte lika gärna kalla svenskar bärplockare, de plockar ju också bär!"
Ado: "Ja, men de plockar inte och säljer bären"
Sylwia: "Nähä, de som säljer jordgubbar på stan då?"
Lollo: "Ja, men de har ju inte plockat bären själva....(funderar)...........det är ju polackerna som plockat dem!"
xD Haha, det var ju jättekul ju xD Bäst^^
Annars var det en vanlig dag, typ.

Direkt när jag kom hem skulle jag typ iväg igen. Hästis och ridning. Så jag cyklade med Marit mer på stan och tog bussen därifrån!
Det gick väl ganska bra på hästis. De skulle lära sig foder. Dom är aningen stimmiga ^^ Typ Sanna, så fort vi sa pellets så stog hon och upprepade och skattade :/ Haha, det var ju oändligt kul ? ^^Nej, men dom är ju söta, möjligen lite dryga, men söta ;)
Sen red vi. Edward, Sveriges ärligt talat fulaste häst! Haha^^ Nej, då! Men han ser ut som en älg! Iofs kanske man kan tycka det är vackert också? Eller...nä..xD MEn, han är jättetrevlig att rida :) Vi tränade sluta. Alltså inte på att sluta...utan en dressyrövning som kallas sluta xD Det gick rätt bra! Förutom att jag inte kan höger och vänster...xD men ändå! ;)

Nu ska jag duscha! Hejdååå

Rösta :P

Hahaha, har precis suttit och knåpat ihop en video till when the night comes falling. Den vart fiin xD Rösta på den! Det är lixom en tävling :O
En femma, tack :P HAHA xD http://www.musitag.com/kampanj10/ åsså på Elins bidrag ;)

Jaa, idag cyklade duktiga Elin och jag till skolan igen :) Det är bra det ;) Så att vi får lite träning! ;P Okej, det är bara nerför på ditvägen, men det blir ju desto jobbigare hem !!
Kommer knappt ihåg skoldagen, så antagligen har jag väl inget vettigt att berätta heller... Så vi skiter i det :P

När jag kom hem pluggade jag lite matte, och tro det eller ej, men jag som låg så långt efter ligger nu före :) Bra, bra..det sorgliga är väl endast att jag kommer ligga efter inom kort igen :/ Jaja!
Sen gick jag på promenad med Marit. :) Vi gick raskt, raskt :O Fast det trappades lixom ner mer och mer :P Stannade också och gungade vid lekparken. Det är en sån där jättegunga som man är två på och så lixom sparkar man sig upp och ner! (Bra förklaring, jag vet...xD) Det vart lixom lite känsla från i somras, då gungade vi mkt där, sen får man ju bortse från snö, kallt, och vattenpölar, men iaf ;) Trevligt var det :)

Hade tänkt att jag skulle hitta på ridläger ansökan på SRR:s hemsida. Men jag hittar den inte :/ Får fråga Marit imorrn! Iaf så ska vi åka på fälttävlans läger en helg i Maj :) Kul, kul :D

Ha de :)

å, du hurtiga dag

Japp. Jag och Elin har varit riktigt, riktigt duktiga idag ;) Vi cyklade till skolan, hade idrott första lektionen, cyklade hem, gick ner på stan och gick på friskis. Det, mina vänner, kallar jag hurtigt^^

Annars idag? Vanlig dag. En rätt trevlig en ;) Såg på film hela tyska lektionen, Den var bra, fast vi har inte sett klart den än. Liite svår att fatta all tyska, men, men. Vi hade lixom tyskt tal och tysk text :O Haha, och lite kul, det var en fransk utbytesstudent där^^ Han lär inte ha fattat mycket ^^ Stackarn! ^^
Svenska och historia på eftermiddagen. Helt okej, faktiskt! :O Haha, jag och mina vänner är onödigt duktig på att komma in på sidospår och prata om helt andra saker än vad det är meningen xD Det är rätt kul när vi lixom kommer på oss själva! Vi tänkte starta en klubb : Tuff, tuff, tuff klubben! (Eller nåt.) Fattar ni? Vi kommer in på sidospår = tåg = tuff, tuff xD Denna förklaring endast för att jag själv inte fattade xD
Sen hem o se TV ;) Och så friskis förstås !! ;)

Cissi: "Du har typ gula ögon" (hon granskar mig^^)
Jag: "Va? Har jag? Få se!"
Hmmmm....xD Jaa, så Cissi plockade ut mitt öga och visade mig xD allvarligt, hur smart är jag? :S :P

Lämnade in valen till individuella val och så idag. Undrar just om jag kommer att bli nöjd...? Valde iaf körsång och tyska. Sen får vi se om vi är tillräckligt många som valt tyska, förstås. Är det inte det så blir det kalligrafi och företagsekononi :O Herregud! Har knappt nån aning om vad det är :S Eller så tar jag väl afroamerikansk musiktradition xD Men ärligt, det verkar roligare än företagsekonomi! Får se, får se!

Jaaa, hade ju som sagt en liten viktplan här i bloggen ^^ så jag får väl säga som såhär:
Förra veckans vikt: 63,6 kg
Dagens vikt: 62,4 kg
O, ja ;) Haha ^^ Inte för att jag tycker att det säger mig så jättemycket.. Men! Jag får väl fortsätta "kämpa" ^^

Ska försöka sova nu snart. Känns som om att det behövs. Måste orka med skolan bättre. Jag kan inte förstå var all min ambition till skoljobb förra terminen tagit vägen. Då var jag jätteduktig^^ Kunde typ plugga utan att det behövdes :O Sånt orkar jag inte längre... Det vore kanske bra...egentligen? Men, nej...

Godnatt :)

Helgen

Sitter här på en stol och nynnar på lead me there, den är sjukligt vacker :)

Tänkte jag skulle berätta om helgen som gått. Får väl se hur det går ^^

Var mer på stan med mamma och shoppade på lördag förmiddag :) Hittade värsta mkt :D Ett par skor från din sko för 180 kr :) Tygskor, typ lite converseliknande :) Och så köpte jag två t-shirtar, en blommig och en randig. och så köpte jag en väst :) Det är kul att handla när man hittar sånt man tycker om :) Så jag är glad, och sensation! Jag kunde bestämma mig på en gång för att jag ville ha dem, och jag har inte haft nån ångest efteråt heller :O Framsteg ;)
Sen vid kl. 16 pallrade jag och Marit oss iväg till sveden för en US kurs. En bra kurs, synd bara att den var lite svårfattad^^ Med det gick nog bra.
Åkte hem sen och gick till Elin. Ellen var också där :) Vi åt grillspett och sen såg vi melodifestivalen :) Kan verkligen inte förstå hur Sebastian inte kunde få någta tittarröst poäng alls!? Hmmm....Det hade han förtjänat, han var ju jättebra!!! The Ark var ju för bra de oxå, och kul att de vann :D baaby, I´m the worrying kind ;) O, ja.
Sen såg vi Matrix. Haha, en film som passar mig? Kanske inte, men iaf ...;) Lite svårfattad och ja...overklig månne, men det gick att se, absolut :) Sen så vi en Elin film! Haha, Lilla Kycklingen ;D Såå gullig ;) Och den där grisen var ju bara föör misslyckad xD

Lilla kycklingen xDSööööt ;D Haha!

Sov ju över då, så vid tre somnade vi kanske. Gick upp halv nio eftersom vi skulle på friskis till elva och Ellen måste äta minst två timmar innan träning ;) Haha x) Såå, vi gick väl ner och tränade till kl 11. Medelpuls med Lisa ;) haha, det var jättekul :D
Sen direkt efter träningen åkte jag ut och red Theo. Jag red ut en ganska lång vända med Linda. Det var jättebra väder, så man blir bara lycklig. Jag kunde rida med fleecetröjan utan jacka, utan att frysa :) Det var jättebra väder :D Och så var det kul också :) Pratade förresten med Ann över hur det kommer bli, om hon vill ta Theo själv och så. Men hon lät rätt positiv och ville att jag skulle hjälpa henne ibland ändå kanske en gång i veckan iaf. Så det var ju rätt skönt, vi får väl se hur det blir.

Jaa, ungefär så var väl denna helg :) Kul, kul :)

Imorgon ska jag och Elin cykla till skolan. Hurtiga ungar vi är xD

Hjälp! Cissi ringde nyss, tur det! Hade typ glömt att jag skulle välja alla dessa val av kurser tills imorrn :O Vad ska jag taa? Tyska steg 4...nä....jo...jo...Gaah.! Körsång iaf . Får väl hoppas att min dröm om att en som går estet musik gapsktattde åt mig när jag skulle sjunga inte betydde nått allvarligt. Ha! haaa...

Kycklig på fredag tralalalalala^^

Mhm, jo, jag åt ju faktiskt kycklig till lunch, så jag tyckte att det kunde passa^^

Var väl upp tidigt imorse och friskade mig på friskis & svettis. Men det var inte så jobbigt att gå upp faktiskt, det var ju ljust ute!!!! :D:D Vååååår :D Nästan iaf^^
Gick bra att jumpa, känns alltid lika bra att ha det gjort så tidigt, lixom.
Åkte väl till skolan sen, som vanligt. Första lektionen hade vi historia. Rätt trist, jag gillar inte historia, det intresserar mig helt enkelt INTE!! Men idag hade vi iaf en gruppuppgift som var rätt kul. Lite kul för precis när vår lärare gick förbi och skulle lyssna på vad vi diskuterade, så satt vi och pratade om att vi borde få pengar av Norge för att de har så mycket, och vi har så mycket skulder. Lixom inte mer än rätt, tyckte vi^^, nu var det ju inte alls detta vi skulle prata om, egentligen... SÅ när vi skulle gå igenom i klassen var vi diskuterade så hade vi inte mkt att säga och Joel sa "Nä, dom har mest diskuterat hur de ska kunna erövra Norge" xD MVG i historia?...Antagligen!!
Sen hade vi tyska. Rätt kul. Jaa. Vi diskuterade filmen vi såg igår och så...
Sen lunch, och den har jag ju redan presenterat^^
Och så hade vi svenska o fysik.

Gick på stan lite med Elin. Jag blir alldeles galen över alla dessa vårkläder!! Vill ha vår, NU!!!

Sen åkte jag till stallet. Red ut med Theo. Han är konstig. Först när vi skulle gå upp och över vägen, så vägrade han att gå förbi en snöhög...seriöst, en snöhög?? så jag fick lov att hoppa av och släpa honom förbi den :/ Sen väl över på andra sidan så träffade vi en jättetrevlig tjej som var ute och red på sin häst och de kom från ett annat stall. Red en kort bit med dem, sen skulle vi svänga åt olika håll. Efter det blev Theo halvgalen och studsade heeela vägen hem. Seriöst, han är konstig :/ Men jag gillar han ändå, antar jag^^
Och Marit hade glömt sin mobil i stallet så jag skulle ringa och säga det till henne. Å så ringer jag till mobilen jag står och håller i :S Jag ÄR smart...., egentligen xD
Gick förbi henne på vägen hem och lämnade den. Så kollade vi igenom ridlägerpapper som vi fått :) Ska kanske åka på fälttävlansläger en helg, vore väldigt perfekt med en helg i maj ist för en vecka på sommarlovet. Så det ska bli kul, om vi nu kommer iväg, fast det tror jag nog, om jag känner oss rätt ;)

Sen kom jag hem...(bra gjort) pratade med Sara :) Och så såg jag på lets dance. :)

Jaa, det vär väl min dag det :) En helt okej sådan...

Internationella kvinnodagen...

...var det idag, ja. Inte för att jag märkte av det ett enda dugg, men ändå. Det är ju stort nånstans kanske...?^^

Har varit en konstig dag. Först var jag onödigt pigg och bara typ dampade runt och kunde inte koncentrera mig på någonting. Mattelektionen fick jag nästan ingenting gjort på! INTE BRA! Ligger långt efter..men orka..? Jag hinner ikapp, absolut! ^^ och sen blev jag tröttare än tröttast på biologin när vi såg på världens tråkigaste film med en berättare med sövande röst! xD... men sen, när jag kom hem och lyssna lite på låtarna jag sjungit på hela dagen så blev jag glad igen :)

Charlie calm down, Trigger, Troubled Skies, I can feel you, When the night comes falling, Kiss Kiss Kiss, Drink tihs bottle of wine, Words and Violence, Bear with me, Lead me there, Falling in love with you again <333 :D 

Och så har jag för första gången i mitt liv varit på City Gross^^ Vilken upplevelse...positiv eller negativ...? Vad vet jag..? Rörigt och konstigt, men det gick väl^^ Coop Forum, var du tvungen att lämna oss? xD ha!

Ska väl upp på friskis som vanligt imorron till kl 7 på morgonen...snark! Men jag måste och jag vill och jag kan...eller är det verkligen så? :P Men jag har bestämt mej, det går ändå ganska bra att gå på morgonen, det är lixom uppfriskande^^ och skönt att ha det gjort, lixom! :)

Ja, jag ska nog försöka sova tidigt idag. Kanska kan ni lista ut anledning(arna) till det..? ^^

Godnatt! :)



 

Skivköp :D

image4

Wiie :D Köpte denna idag :D:D Elin gillar den! :D:D 11 jättebra låtar :D:D:D Lyssnar på I can feel you nu, jättevackert^^

"so I can feel you. Feel the difference that you make.
Feel you when he morning breakes.

Hear youre voice in tune. And soon. You will heal me.
Heal me like you used to do..."
 

Haha, lite problematiskt att köpa den skulle det väl vara såklart. Skulle gå med Elin direkt efter skolan till åhlens och handla den för mina kära presentkort. Fem minuter hade vi innan bussen skulle gå, och en senare kunde vi inte ta eftersom jag hade bråttom till stallet...Och så krånglade mina presentkort, och typ funkade inte, så hon fick blippa dem typ sjuttioelva gånger^^ Till slut gick det...och jag och Elin fick springa genom heeela stan...xD Jaja, vi hann ju med bussen, så det var det värt iaf :D

Vart en kul dag i skolan idag. På engelska lektionen var det en lite skoj ukrainare och hälsade på oss^^ Haha, och vi ställde alla intelligenta frågor xD Jag frågade om han kunde lära oss att säga "hej mitt namn är..." på ukrainska...^^Har tyvärr dock glömt helt var det var xD 
Roligast var ju när cissi skulle göra ett mattetal. Så skulle hon rita ut tre punkter i ett kordinatsystem så att det skulle bli en triangel...men hon ritade bara en o så såg hon olycklig ut, "meen, det här är ju ingen triangel" xD HAHA, ja, vi går natur^^
Och så hade vi svenskprov. Vi fick en novell som vi skulle rätta fel i. Gick väl ganska bra.

Nu får jag inte skriva mer för alla blir sura på mej för de ska sova....bajsmänniskor! Jaja...

Nu ska Elin lyssna lite mer på sin fina skiva ;D Bye!

Jaa..

Hej. Haha^^ Snark, jag är trött....Har precis pluggat med Elin..eller pluggat vet jag inte, blev väl inte så mycket av, snackade mest massa annan gojja :P Hon är rolig hon :) Den dära Elin....;)

Är vääldigt avundsjuk på folk som varit på sebastians release party!! ujujuj, det hade varit något det.. hans nya skiva släpps ju imorrn :D den ska vi köpa ;) har ju presentkort från förra julen till o med, så jag slipper ju betala också ;) haha, fast det hade jag väl gjort ändå :)

Nää, nu måste jag sova! Sova sova sova.... Har svenskprov imorrn :/ Bland annat ska vi kunna detta xD

Särskrivningar^^ så fult :P

KYCKLING LEVER - "..han lever, han lever, hurra hurra"
BAD SHORTS - inte är de bra inte...
HUGG ORM - Effektivare än att slå den?
BRUNSTENS BATTERIER - något för massageapparater?
SKUM TOMTE - tar klapparna själv.
RÖK FRITT - bolma på bara!
SLÄNG GUNGAN - den är nog trasig.
SJÖ NÄRA TOMT - inte sjönära då?
KASSA SKÅP - inget att förvara något värdefullt i.
HAND TVÄTTAS - före maten.
KLIPP PYTON - har ormar hår?
NACKA NAPRAPATERNA - ta livet av dem!
LÅNG HÅRIG - men kanske snaggad?
BIND GALEN - innan han skadar någon!
SNOR KRÅKA - stjäl en fågel.
JÄST SVAMP - alkoholhaltig?
ETT STYCK MORD - vill ni beställa något mer?
SKYGG LAPP - skraj same?
HÅLL PLATSEN - så ingen annan tar den.
SJUK GYMNAST - kan behöva en sjukgymnast.
MORGON ROCKAR - kväll suger?
BARN UNDER KLÄDER - rädda dem innan de kvävs!
SUPER UNDER STÄLL - dricker alkohol medan han sladdar?
ETT TRUMPET SOLO - tutar lite motvilligt?
SNODD MAPP - Åhléns kränger hett kontorsmateriel för 19:90

"Är du djur och naturintresserad?" - är inte de flesta djur naturintresserade?
"Skivad kalv lever med kul potatis" - kan skivade kalvar och potatisar vara sambos?
"Extra knäck till jul" - lite julgodis är aldrig fel.
"Svensk general agent för Kinaföretag" - militär med rätt att döda...
"Inte rädd för att visa fram fötterna" - hoppas bara att han tvättade dem innan.

Godnatt^^


Hmmmm...

Idag hade vi individuellaval mässa i skolan då vi skulle få fakta om de olika kurserna vi kan välja. Jag som var glad och trodde jag hade allt redan klart för mig, kan ju gå och lägga mig^^ bajs... Hade tänkt ta dans och gestaltning, tyckte det lät kul, men herregud va svårt det lär när man pratade med läraren :S Mycket teknink, balett, göra egna koreografier och så ... alltså det är säkerligen jättekul om man är riktigt bra på att dansa, men det där vart nog aningen för avanserat för mig...!
Körsång ska jag iaf ta :D Det ska bli kul :) Hon lät jättetrevlig hon som var ledare och sa (när jag frågade^^) att man inte behövde sjunga jättebra^^
Det sorgliga är att jag antagligen kommer att välja tyska...jag vill inte det! Men det är typ det enda som passar in i schemaposetion om jag väljer körsång, och det vill jag ju :)

Det är lite sorligt med mig...Jag är lixom inte riktigt bra på någonting :S Jag kan spela lite piano o så och sjunga lite, men jag är inte direkt musikalisk. Jag kan rita, men är definitivt ingen konstnär. Jag tycker om att sy och så, men jag kan absolut inte designa egna supersnygga grejjer. Jag tycker om typ aerobics o dans, men herregud duktig vet jag inte om jag är... Samma med många skolämnen, jag får ofta bra på prov och så, men jag är lixom ingen stjärna i något ämne. Jag kan rida, men en os-ryttare blir jag ju aldrig...

hmmm...Jag måste hitta något jag kan glänsa i ...^^ Äta choklad, kanske? ^^ Nej!

Nej, jag måste börja äta nyttigt igen! Det går lixom i perioder för mig.. Ena sekunden bestämmer jag att jag ska äta hypernytting och lever halvt på frukt o vatten (överdrivet, jag vet..) men det håller ju inte längre än max två veckor...Sen blir det nästan värre än innan, sen äter jag nyttigt igen osv...
Alltså jag vill inte banta ihjäl mej (antar att jag inte behöver det heller!), absolut inte, men att gå ner lite i vikt vore väl inte fel? ;) Men jag har lixom ingen motivation... Har tänkt ut ett litet knep. Om jag skriver upp min vikt här i bloggen typ en gång i veckan, så att i princip vem som helst kommer att kunna läsa det, så kanske jag blir lite motiverad...? Usch, jag är knäpp..., verkligen...! men...
Dagens vikt var då: 63,6 kg.
Mitt mål ska vara iaf 57-58 kg, för det vet jag att jag vägde innan balen, då jag tokätit nyttigt för att komma i balklänningen^^  Och det var ändå inte länge sedan, typ mindre än ett år...:S
Sara hade till och med drömt att vi bara satt och åt  xD Seriöst Elin, detta är illa xD
Kommer att ångra detta, antagligen. Men skit samma, vem vet, kanske det funkar? ^^

Ha det bra, ät (inte) chokla'.^^



 

Norge "resan" ..

Vart i Norge nu då, sen i tisdags. Tänkte att jag kunde lägga upp det så vackert att jag berättar (lite kort...) om en dag i taget^^

Tisdag
Efter hästisledarkursen (som för övrigt gick bra^^) så åkte vi de 30 milen upp till vår stuga. Jag SOV hela vägen xD Rätt skönt att sova bort allt, jag hatar att åka bil långt !!
Mycket snö vid stugan, typ en halv meter...inte så kul att kravla sig in genom all snö, dessutom inte när man har ett stort hål i skon xD
Gjorde väl inte så mycket mer, det var ju trots allt ganska sent när vi kom fram...



Onsdag
Idag åkte vi längdskidor.... Typ 1 mil... Drygt o rätt tråkigt. Hade ju mp3, så då vart det ju lite bättre iaf ;)
Sen åkte vi väl till stugan o satt o glodde ett tag xD 
På kvällen åkte vi slalom kvällsåkning i en liten slalombacke rätt nära vår stuga. Väldens minsta slalombacke, jag lovar! Det fanns en ankarlift och en backe. Lagom långtråkigt att åka där i tre timmar :P Hur som helst så tröttnade vi efter två, och åkte tillbaka till stugan igen.



Torsdag
Trysil, here we come ! Äntligen nått lite trevligare; slalom i Trysil :) Det är så stort där, så man tappar nästan bort sig :O Lite jobbigt var det för det var så himla mycket snö i backarna! Men  jag då, som tävlar slalom på elit nivå, hade ju inga problem med det...Eller Inte!! Jag är rätt kass på slalom :P Föredrar blå backar, möjligen röda xD Sen åt vi mat i en resturang i backen; hamburgertallrik. Typ en gigantisk hamburgare och sjukt mycket strips! Det sorgliga är väl att jag lyckades klämma i mig alltihop :S xD

182253-2
Jag och lillasyster  xD

När klockan var typ en halvtimme innan de skulle stänga orkade jag inte åka nå mer... Så jag gick runt o tog lite kort medan jag väntade på de andra. Mästerfotograf, absolut ;D Sprang runt o knäppte kort på typ "välkomna till Trysil" skyltar o sånt och kände mig som den värste turist ;P 
När de andra oxå åkt klart (de hann bara åka ett åk till, eftersom liften stannade i typ...lång tid xD mohaha) så åkte vi ner till trysil "centrum" och kollade i deras otroligt många affärer xD inte mycket att se.. en vero moda affär, en sportaffär, mataffär typ...   
Sen åkte vi hem :)

Fredag
En längdskidåkningsdag idag igen. Minns inte så mycket av det.. Jag o Frida hälsade på en norsk, o han börja babbla o vi log och fattade absolut ingenting xD tur att han bara pratade i förbifarten så att han inte stannade till xD
Var bara allmänt trött på att åka längdskidor...åkte oerhört sakta...menmen:P
Sen åkte vi till affären två mil bort ...:S :P
Sen var det väl inge mer. Försökte väl att göra lite läxor. Hade med mig en 6 kilos väska med läxor xD ja, jag vägde den! xD Fast det blev väl inte överdrivet mycket gjort...

Lördag
Idag åkte vi slalom i Idre :D Det var kul, kul :D Idre är mycket trevligare än Trysil, tycker jag. Det var mycket bättre preparerade backar, jag kan svenska, jag hittar bland backarna, det var lite folk (stugbyte), jag var på bättre humör. Ja, det mesta var bättre må jag säga. :) Det enda negativa var väl att klanten Elin glömde sina pjäxor, sin hjälm och sina glasögon hemma i stugan :S Grattis. Kunde ju inte direkt åka 6 mil tillbaka och hämta dem, så jag fick hyra. Tyvärr så hyrde de inte ut slalomglasögon, då jag fick åka utan... Dessutom var det världens snöväder, så jag åkte typ och blundade halvt :O Det var lite krångligt :P Men det blev bättre väder sen :) Tur för mig ! 
Dagens roligaste var iaf när min smidiga mor ramlade xD hon åkte typ bara rakt fram, och det var typ helt platt och så bara ramlade hon pladask rakt ner o tappade båda skidorna xD hahahahxD det var det roligaste jag sett xD Kunde typ inte åka ner för backen ens xD haha!
Sen träffade jag Marit lite snabbt :) Hon kom till Idre vid typ kl 4 och så skulle hon vara där till på tis. Trevlans :D

Söndag
Åkte hem!

Hinner inte mer nu, måste läsa historia tills imorrn som jag inte lyckats läsa än :/ Jaja, Ha de :)

RSS 2.0