Wow, Sveden goes Globen!

Jag och Marit gav oss ut till Sveden för att titta på de lokala hopptävlingarna. Sedan de nya ridhuset känner man ju knappt igen sig längre! På gott och ont antar jag. Jag kan inte rå för att jag tycker det är synd att mycket av myskänslan är borta..
Men samtidigt är det roligt med det stora ridhuset och många fina hästar som kommer och går. Och hindren sen! Jättesnygga hinder är det! Allt annat än de gamla slitna bommarna vi har. Vi såg 1.10 och 1.20 hoppning. Det är så högt att man nästan blir lite rädd, trots att vi båda faktiskt har hoppat 1.10. Det var ju dock i hofors, så det var ju en helt annan sak faktiskt, där törs jag hoppa, det gör jag inte på Sveden. Fråga mig inte varför.
Och Kajsa den stackaren ^^ Det var en ryttare som ramlade av PÅ henne xD Förlåt, men det var ju nästan roligt. Hon gjorde ju inte illa sig så farligt, som tur var! Hon var funktionär, imorgon ska jag vara det. Maria föreslog att jag skulle vara tidtagare. Aldrig! Fy, jag kommer bara klanta till det. Nej, det törs jag inte, jag kan kratta ridhuset istället, det duger jag nog bättre till ^^
Haha, och om Marit någon gång skulle bli tävlingsryttare kan hon ju alltid bli sponsrad av Dala Demokraten. "Så kan jag rida med en DD ryggsäck" Hahaha! Det vore snyggt det :D

Nej, nu ska jag gå ut och promenera med min mor. Och jag ska ha min nya jacka :)
Hejdå :)

Hej tjing tjing heej

Igad gav jag mig ut på promenad med Elin och Karro. Min idé, och själva idén var att det skulle vara en jättemysig vårpromenad. Synd bara att det blåste hur kallt som helst! Jaja, det var kul ändå :) Vi gick segt och sakta runt i källviken, på isen på runn och runt. Karro fotograferade en massa också.  Men som sagt synd att det skulle vara så himla kallt!

Imorgon blir det kupolen med Lollo. Haha, hon frågade mig om jag ville åka dit, och jag hade precis tänkt att fråga henne samma sak! ^^ Vi äro för förutsägbara, eller nåt. :) Det blir nog trevligt iallafall.
Sen imorgon kväll blir det födelsedagskalas för Mattias som blir 18 hela år! :)

Förresten känner jag för att ange en dagens låt, eller kanske ska jag kalla det påsklovets låt. : För en lång, lång tid- Håkan Hellström.
Den har jag fastnat för. (en perfekt låt när man ska spela röj. hahaha)
Sen tror jag att jag hittat ett ställe där man kan beställa Summercat singeln med Billie. Wiie. Sen borde billieshopen där de säljer t-shirts tro att jag är lite trög (men det är jag kanske också? Jaja, så farligt var det ju inte direkt^^) -.- men hur som helst så ska jag nog vänta med köp av t-shirt tills det kommer fler storlekar, med det nya trycket från deras nya skiva som kommer snart. Men åh för att dom är bra då <3

Haha, klatchigt att börja inlägget med igad..? såg det nu, men det var ju lite kul, så det kan ju få stå kvar.

Tjingeling! :)

En dag i Ludvika.

Idag åkte jag och mamma tåg till Ludvika och hälsade på mormor.  Det var väl lite grann mysigt, irriterande och hysteriskt kul om vart annat. Ungefär. Men det är väl som det ska vara då, alltså.
Jag tycker om att åka tåg iallafall, det är så fridfullt, och med musik i öronen så är det ju nästan helt fulländat!

Ikväll är det extra extra! Åh, det är ju hysteriskt roligt :D Toppen!

och imorgon ska jag motionera! haha, jag, Sara och Lollo ska motionssimma på lugnet. Hurtbullar, minsann. Det blir nog kul :)

Nu ska jag nog gå ner och äta middag (eftersom jag är så himla hungrig efter en dag hos mormor...?)

Svejs hejs :)

Råmme

Igår var en fin dag. Det blev slalom med Elin pelin och Lolls :) I Romme, eller som en stockholmare skulle sagt det: Råmme. Haha. Det var helt perfekt väder, verkligen! :) Så himlans mysigt :D Och vi vet exakt hur vi skulle göra om vi skulle bli fast i stolsliften, då detta var det huvudsakliga samtalsämnet varje gång vi åkte upp i en sådan ^^ Jag testade även att hoppa hopp, stoora hopp, och det var ju kul :D haha. "I belive i could get through it, I could even get into it, but only you can make me do it." Passade bra att sjunga till Lollo när hon skulle övertala mig att hoppa. Tur hade jag också, att hon valde slalom, så jag inte behövde testa snowboard, även om jag lovat att jag ska testa så kan jag inte låta bli att tycka det verkat läskigt! Hu. Jaja, nån gång ska jag testa! I guess :)

Glad Påsk. :)

Jag har fått ont i ögonen, jag förmodar att det är för att jag glott på röj-spelet för länge. Hm, det låter ju inte lite nördigt. Jaja, vad gör väl det, jag är ju en liten nöörd ^^ haha

Idag på tyskan hade vi påskfirande och gjorde korgar av papper och gick på påskäggsjakt. Det var barnsligt roligt, hihi. Frohe Ostern, på den!

Annars var kören rolig. Jag blir så full i skratt när jag är där, men jag vill ju inte precis sätta mig och skratta rakt ut. Men det är kul iallafall :) Köp ett hekto fisk!
Appropå min musikaliska sida (haha) så hjälper jag Frida att skriva sin låt till musiken. Det är kul faktiskt! Det blir ju inte direkt avancerat, men iallafall ^^

Imorgon är det sista dagen! Sen LOV :) O, ja.

Nej, nu måste jag försöka klara svåraste röj banan igen... -.- hahaha

Händelserik dag..? Röj!

Ja.. Idag har jag i princip inte gjort någonting. Men jag ska inte klaga för det var precis det jag behövde, det var riktigt skönt att ta det överdrivet lungt faktiskt!
Min dag har gått ut på att spela Röj. hahaha. Det är kul, ju! Jag klarade den svåra! :) Sen att det tog typ 740 försök kan vi ju bortse från! :)
Och så har jag lyssnat på musik. Regina Spektor :) Och Maia Hirasawas version av the worrying kind har jag också lyssnat mycket på, den är fin! :)
Imorgon är det skola igen. Men den här veckan blir det ju bara tre skoldagar sedan får vi lov! Herregud, det blir ju ett jättelångt lov :O det har jag inte tänkt på, gud vilken trevlig överraskning :) ^^

Nu ska jag sova. Guten Nacht :)

aj

Aj, och nej, jag vill inte vara förkyld. Man det är jag. Det började väl i torsdags, vilket var meningen att det skull bli en väldigt fin dag i Stockholm med klassen. Och visst hade den sina fina stunder, men med värk överallt och trötthet blir det inte lika roligt...
Jaja, det var ett bra besök på Zenit iallafall. Jag blev inspirerad. Pratade massa om hur det är i olika länder och mänskliga rättigheter och globala frågor och så vidare. Det var intressant.
Vi fick t-shirts också :) Ekologiska och rättvisemärkta :) yey.

Ja, och nu har jag åkt på en förkylning alltså. Men det får jag väl leva med. Det finns nog ganska många som har det värre än så! ......


Rubrik.

Onsdag redan. Det går fort!
I helgen som var gick jag klart ULKen, så nu är jag färdig utbildad ungdomsledare! :) Det var trevligt och skönt. och nu har jag gått med i DUS också, distriktets ungdomssektion. O, ja. Haha, vi kommer nog ha roligt, så roliga personer som vi är :)

Och igår var jag på boxningsträning! Hahaha, den du! Och nu har jag träningsvärk i hela ryggen och armarna. Men ja. Och Marit är typ bäst på boxning :O Herregud.

Jag och Lollo är på jakt efter sommarjobb också. I måndags var vi ut och frågade på lite olika ställen, och på fredag ska vi gå ut och dela ut våra oerhört proffisionella cv:n till 7 olika ställen ^^ Nåt jobb kan vi väl få?

Imorgon blir det Stockholm med klassen. Studiebesök på Zenit och sedan fritid på stan!! Yeah. :)
Det blir KUL :) Lite drygt att bussen går 05.20, men det får man väl ta -.-

Nej, nu måste jag skynda mig, ska iväg till Sveden och rida Tum Tum. Det blir nog kul :)

Svejs!


Sveden. Och lite annat också.

Jag tycker om Sveden. Där händer alltid så roliga saker. Och jag tycker om hästarna också. Ta gårdagens ridlektion som exempel. Har inte skrattat så mycket på länge! :) Åt folket, hästarna, och Lenas alltid lika roliga berättelser!
Idag var vi där igen. Vi hade kurs, jag och Marit. Det gick bra, men det är synd bara att det är så dålig uppslutning, nästan ingen kommer, idag var det tre (och det ska tilläggas att Marits mamma och min pappa utgjorde två...) Men det var kul iallafall. Och så dör Karin upp, hon letade efter sin ring som hon tappat i sallet igår. Kändes ju omöjligt att hitta den, så hon åkte hem tomhänt. Men lite senare då vi var på väg hem, hittade vi ringen, och åkte hem till Karin och lämnade den :) Dagens goda gärning :) Hon blev glad. Och hennes mamma berättade världens roligaste historia om ett missöde med hennes stackars örhänge! ^^
Vad vore mitt liv utan Sveden, egentligen? Jag har nog spenderat halva livet där (med en lätt överdrift). Hur som helst så tackar jag för det! :)

Mitt tal är klart också, det jag ska göra i engelska. Herrgud, det kommer att bli pinsamt ^^ Men strunt desamma egentligen. Jag ska ju bara stå i tre minuter och tacka vår miniräknare, vad kan gå fel, menar jag? hihi. Det blir nog kul iallafall, och jag hoppas att folk kan ta det med en klackspark, även om jag redan nu är säker på att jag kommer få massa kommentarer om att "så är det ju inte alls det". Jaja, det får jag väl ta, jag vet ju iallafall själv att jag inte är direkt seriös ^^

Marit har nämnt att hon tycker jag ska börja på boxning med henne, och att vi borde göra lumpen. (Hjälp!) Jag vet inte jag, alltså jag tycker inte om att säga nej, och särsklit inte då det är något som faktiskt kanske skulle vara kul, men ofta jag skulle klara av det :O Jag som inte ens klarar en enda armhävning på tårna. Jag skulle nog skämma ut mig en aning. Haha. Jaja, det tål att tänkas på (eller nåt). Hur som helst så var det ju lite extra lockande, kanske, då hon sa att man kunde göra "ridande lumpen", eller nåt i den stilen.

Det märks väl hur det blir med den saken. En sak i taget, nu ska jag öva in mitt tal.
Och sova förstås :)
Godnatt.

Snark på det.

Jag tycker inte om att plugga. Det är tråkigt. Och jag har ingen inspiration nånstans. Jag ska skriva ett tal i engelskan. Jag kan inte ens engelska! Otur.
Och kemiprov i övermorgon också. Blaha, blaha.
Varför valde jag natur?

Jag vill ha ett sommarjobb också, tror jag iallafall. Kanske är idé att kolla det nuuu? Ja. Det får bli mitt uppdrag att ha klart i slutet av denna vecka!

Annars var lovet trevligt. Resan i Norge var mysig, men skidåkning i idre och så. Och jag fick ställa upp som matmor^^. Skönt att komma bort lite.

Nej, nu MÅSTE jag fortsätta plugga. Faktiskt.

RSS 2.0