En torsdag

En torsdag bland hundratals andra ..^^

Min krönika börjar arta sig, den är faktiskt snart en hel sida :O Bra, där! Jag har dock ingen aning om den är bra eller inte, men jag får hoppas på det. Det känns som om att jag kanske tar i lite för mycket..... Antagligen kommer jag skriva om den helt innan jag lämnar in den... Det brukar bli så..

Sista provet hade vi idag, riktigt skönt :D Ett kemiprov var det, och det gick väl ganska så bra. Nu börjar det kännas mer och mer på riktigt, snart har jag gått ett helt år på natur. Herregud, säger jag bara.
Iband har jag tänkt vad som hänt om jag skulle valt någon annan linje, då skulle jag antagligen vara en helt annan person. Kanske inte helt annan men ja..  Fast jag är nog ganska nöjd med hur det blev ändå, måste jag säga.

Imorgon  börjar jag halv elva. Och det enda vi ska göra är att se på en kabaré som lärarna ska framföra xD Det blir kul, hoppas jag iaf^^ Så jag slutar väl tidigt imorgon, och har sovmorgon.  Jippie :)

Kolla in den här videon, den är ägande bra xD haha!
http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4

Dagens skratt, minsann xD

Ha det så gött :) bye

Nice 'n easy...

...eller Nisse, kalla honom vad du vill. Han red jag idag iaf. Det var kul, fast drygt. Han var riktigt jobbig, ryckte med huvet och sprang på sne, typ, men en aning ordning på det fick jag väl till slut^^

Jag hittade min kamera, förresten. Illa, illa, Elin! Den hade legat i min stallryggsäck i säkert flera veckor, och ryggsäcken hade dessvärre legat ute på trappen....:/ Inte så bra, kanske. Men den levde iaf, som tur var. Annars hade jag blivit en aning sorgsen kan jag säga. Tänk om, tänk om...

Men! Slutet gått allting gott....eller nåt. Nu ska jag sova, godnatt :)


Sluta tidigt i mitt <3

Å, så trevligt. Ingen fysik, ingen matte, ingen svenka, bara engelska sedan kunde vi gå hem!! :D Det var trevligt värre det. ^^
Så nu sitter jag här framför datorn, egentligen meningen att jag ska skriva krönika, vilket jag ska göra också...snart... Jag vet bara inte hur jag ska skriva. Svårt, det där...

Jag måste hitta min kamera också. Jag vet inte vart den är, och jag måste ha den innan fredag, för jag vill ta med den till hofors. Jag vet bara inte vart jag har lagt den... Den är inte där den borde ligga! Inte bra. Leta, leta..

Nä, ska nog skriva den där krönikan nu. Hejsvejs.

Häj

Kände för att skriva blogg, utan att ha något intressant att skriva... Bra kombination...? Jaja, vi får väl se.

Snart är det sommarlov. Det ska bli riktigt riktigt skönt! Jag hoppas att det blir ett trevligt lov, bara. Annars vore det ju synd, slöseri med tid att inte ha kul i tre veckor. Men förresten, varför skulle jag inte ha kul? Det vet jag inte. Det blir nog antagligen roligt :) Jag har ju mycket att se fram emot :D SOm peace & love, och sommarjobb och kroatien, så de vckorna blir säkert überkul^^ jag antar att jag är rädd att de andra delarna inte kommer att vara lika über, jag måste ju hitta på något att göra! Det kan vara svårt ibland tycker jag. Vill du bli min sommarlekkamrat? :) 

Fast än på ett tag är det ju inte lov, faktiskt. Fast det är då inte långt bort och ändå at det en massa som ska klaras av innan. Jobbigt, det där. Har kemiprov på torsdag, fast det ska nog gå vägen. Jag har ju Kemimamma ^^ Å, hon är så söt, hon ringde mig och sa att hon hade lärt sig en ny grej om provet, så kom hon över och lärde mig det :) Det var snällt, tycker jag. Och så kollade vi på filmer på youtube xD Det är kul.
Ja, iaf, så har jag en krönika jag ska skriva tills på måndag, och jag har inte en susning om hur jag sska hinna det... Jobbigt läge..
Ridläger i helgen blir det. fälttävlans läger i Hofors, det blir spännande, och läskigt. Eller ja, iaf om jag och Marit blir tvugna att sova ensamma i spökhuset, då blir det läskigt! Pappa skrattade åt mig när jag sa det, fast det var väl inte så kul. Jag skulle vara rädd då iaf, för jag tror på spöken, tror jag...
Japp, allt detta ska hinnas med innan jag får något lov. Och sen vill jag hinna handla en klänning till avslutningen, och lite kul grejer till kroatien, en ny bikini vill jag ha. Vi åker ju redan på lördagen efter avslutningen. Det är alltför snart. Och läskigt att flyga också, usch. Hoppas det går vägen!

Haha, idag spelade vi golf i skolan (appropå ingenting^^) Det var kul, Elin äga xD Haha. Nybörjartur i mitt hjärta, iaf ibland, då gick det bra. Och det var kul. Vilka var vi nu...? Jag, cissi, sylwia, michelle´, ellen och lollo. xD Vi ägde. Ja, det är sant.

Funderar på att sova nu. Fast jag är inte trött. I morse hade vi sovmorgon. Och jag hade ställt min klocka på 8 (haha, ja det var sovmorgon!) men så somnade jag ju såklart om och vaknade en timme senare av min systers klocka. Det var lite jobbigt, för då hade jag bara en halvtimme på mig innan bussen gick, fast jag orkade inte stressa, så det gick bra^^ Vad jag försöker komma till är att jag har redan sovit så mycket natten som var att jag inte är nå trött nu. Fast jag borde sova ändå, för att orka med morgondagen... Jaja.

Nu vart det ju en hel del ordbajsande i detta inlägg. Fast det gör inget, det är okej med ordbajsande, ibland. (haha)

Hejdå.

Ny telefon ;)

182253-22

En sån här köpte jag igår :) Fin va? Haha, lite måste jag ju få skryta :P
Men, ja, eftersom mamma lyckades tvätta min gamla, så var jag ju tvungen att köpa en ny ;) Och den här blev det :D

Pirates!!!! :D

Pirates

Åå, å, å! Den filmen, ojojoj ;) Ja, nu var det ju ett tag sen jag såg den då, på premiären och allt^^ Haha. Mitt i natten! Ja, faktiskt att den till och med började 23.59. Alltså en minut innan premiärs dagen :O Och den var så bra. Så bra.

Jag måste bara citera några av Kapten Jack Sparrows klockrena kommentarer xD (tagna ur min systers okej tidning..., från första o andra filmen)

"Jag är oärlig och en oärlig man kan man alltid lita på är oärlig. Helt ärligt. Det är de ärliga personerna man ska se upp med, för man kan aldrig förutse när de ska göra något otroligt dumt."

"Om vi inte har nyckeln kan vi inte låsa upp det vi inte har. Så varför hitta det som ska låsas upp, som vi inte har, innan vi hittat nyckeln som ska låsa upp det."

Hahah xD Finns det nån roligare? Tvivlar på det, jag. ^^ Snygg, charmig och rolig, ojojoj :D Han är BRA! Pirates är BRA! :D Eller huuur? :)

    


Nej, långhelgen är slut :(

Så är det. Skola imorgon alltså... Men man får hålla ut! Tre veckor kvar bara :D

Men jag har haft en trevlig långhelg :)
Såg bla. Minna Telde på Falu Ridklubb :) I torsdags var det! Hon är jätteduktig. Det är sjukt. Ärligt! (OS-ryttare i dressyr är hon, om ni inte visste det ^^) Så det var jättekul att se och lyssna på henne. Hon har ridit på Sveden!! Yeah^^
Sen gick jag och Marit igenom deras nya stall. Det är jättestort, nästan onödigt. Haha, om man jämför med sveden så är ju det där stallet typ större än hela svedens gård....^^ Kanske inte, men typ..! Och de hade säkert 10 duschspiltor...vi har en...

Idag var jag på sveden. Vi hade träning inför vårshowen. Det var jättekul. :D Vi dansade Marits och min (jag hittade faktiskt på en och en halv rörelse, typ ^^haha) dans. Till the worrying kind. Den är jättebra! ;D
Sen så skulle vi måla hinder. Det gick väl inge vidare... det var inte precis någon som orkade...haha... Och drygt var det å. Först skulle man skrapa bort 40 lager gammal färg som drygade sig och satt stenhårt, sen kunde vi måla. Men såklart gick det typ inte att öppna färgburken... Jag satt typ i en kvart med en lite hovkrats och bände och vred...^^ Ocg tillslut så gick den väl upp då ^^ Åsså målade vi! :)
Sen drog jag hem på min bananmoped xD

Sebastian var på binglotto idag :D Bingolotto goes vackert :) Han sjunger obeskrivligt fint ^^ It's true, it's truuuue ♫♪

Jag borde ha läst historia idag, det borde jag verkligen ha gjort. Men jag orkar inte.... Det är fullkomligt blä. Ja, det är det. Fast jag har ändå varit väldigt duktig den här helgen, och läst en del faktist.

Å, jag vill ha en ny mobil, och jag kanske ska köpa en ! Har en oerhört bra anledning, faktiskt. Mamma har tvättat min i tvättmaskinen ^^ Och den funkar inte!!! hahaahah Perfekt ;D Nu ska jag bara kolla ut en väldigt snygg en ;)

Nu har jag inget mer att komma med, såå Hejdå  :)


Tiden går fort...

Ja, det är sant. Det går väldigt fort, allting. Ibland hänger jag inte alls med... Men ja, så är det. På ett sätt är det väl skönt också, med sommarlov snart och allt. Och det får ju gärna närma sig fort, även om jag är rädd att hela lovet kommer att rusa förbi utan att jag ens hinner märka det... Brukar bli så... Jag menar, tänk va många sommarlov jag redan haft, och alla dem har ju tagit slut. Snart har jag väl går ut skolan och så kan jag tänka tilllbaka på den här tiden, då jag överhuvudtaget hade sommarlov.. Konstigt det där. Ibland vore det kanske skönt att ha en fjärrkontroll och bara pausa allting en liten, liten stund. Kanske, kanske inte? Vad vet jag..

Nä, nu gick tiden så fort att jag måste gå. Ser man på, ser man på.

Godnatt!





Näe..?

Men bajs. Det blev ju inte riktigt som det var meningen nu då med den dumma lilla eurovision! Äsch, det är ju så tråkigt när de där små länderna bara röstar på varandra hela tiden! blää. Vi måste skaffa oss flera grannländer! Vi gör som Marit föreslog, gör Gotland till ett land, och öland och åland, eller varför inte alla landskap till egna små länder! Det blir väl bra? Haha
Nä, men Cissi hade en fin idé! Man ska inte säga vilket land låten kommer ifrån, det ska lixom vara hemligt för alla andra länder, för då kan man bara rösta på den bästa låten och inte på sin lilla vän  grannlandet, är det inte en förträfflig idé? Det tycker jag! Sen om den är svår att genomföra, det struntar vi i!
Vore det på det viset så skulle ju The Ark lätt vunnit, för bästa låten hade de ju, minsann! ;)
Nä, ska det vara på det här viset så kunde lika gärna Ukraina vunnit, dom  var iaf roliga, och så såg han ut som en levande julgran xD

Men vi hade iaf roligt hemma hos Cissi igår! Haha, singstar var skiitkuul ;D Ja, det måste vi göra igen! Vi vrålade typ så det hördes i halva slätta! Yeah ^^ Ja, minsann, det var roligt! Så pinsammt var det ändå inte, det blev lixom bara flumm, och några toner kunde jag ju minsann sätta ;) Mahah!

KUL KUL :D

Baby, I'm the worrying kind!

Idag ska jag på min systers konfirmation. Klockan tre börjar den. Ska det bli roligt? näe, egentligen inte...Men jaja, hon var på min så jag får väl gå på hennes...Och så himla hemskt ska det väl inte bli heller! Det går nog bra, minsann.

Sen ska jag ju till Cissi ikväll. Men jag måste dock få tag på henne och säga at jag inte kan komma så tidigt som det var tänkt, ja, eftersom jag då ska på Fridas konfirmation, och sen så ska vi hem och äta smörgårstårta och bla bla...¨

Just det! Lär er denna text till ikväll nu då ;D

♪♪♫♫♫♪♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♪♫♪♫♫
Moves, I like to make 'em
Grooves, I like to shake 'em
Shake 'em from my troublesome mind
'Cause sometimes you'll find
That I'm out of my mind
You see baby, I'm the worrying kind

Words, I'd like to break 'em
Words, I like to shake 'em
Shake 'em from my troublesome mind
And you turn up your nose
It's a joke you suppose
But baby, I'm the worrying kind

So if you se me somewhere
With that glassy ol' stare
And the panic and fear in my eyes
Don't call for first aid or the fire brigade
Or the local police 'cause they won't care
I'm just a silly old boy with my head in the can
Just a mortal with potential of a superman
But what sense does it make
When I feel like a fake
When I say to you all be good for goodness sake

Words, I'd like to break 'em
Words, I like to shake 'em
Shake 'em from my troublesome mind
And why? Heaven knows
It's a joke I suppose
But baby, I'm the worrying kind

So if you se me somewhere
With that glassy ol' stare
And the panic and fear in my eyes
Don't call for first aid or the fire brigade
Or the local police 'cause they won't care
I'm just a silly old boy with my head in the can
Just a mortal with potential of a superman
But what sense does it make
When I feel like a fake
When I say to you all be good for goodness sake

Oh, words, I'd like to break 'em
Words, I like to shake 'em
Shake 'em from my troublesome mind
And why? Heaven knows
It's a joke I suppose
But baby, I'm the worrying kind

And you turn up your nose
And you say it's a pose
But baby, I'm the worrying kind

Yeah sometimes I'm blind
I'm just out of my mind
But baby, I'm the worrying kind
♪♪♪♫♫♪♪♫♪♪♪♫♪♪♫♫♫♪♪♪♫♫♪

Så, plugga på ;D Haha!

Zillah och Totte ^^

totte

Hahaha^^ Det var roligt ^^ Mina nya idoler :P
Så himla gullig! och häftig!!
Kolla klipp : http://tv4.se/talang/548191.html åsså klicka där. Ni fattar.

Ett gott skratt förlänger livet, minsann! xD

Hallå igen

Tillbaka igen, efter veckan 700 nationella prov... Mahaha, okej, det var tre, men det räckte kan jag säga! I matte, så nu är både A o B kursen klaaaaaar :D Perfa! Och över lag så har det gått bra för mig ^^ Dampade sönder lite efter första provet på A kursen, men jaja, onödigt egentligen.

Men! Ingen vila här inte!, idrottsprov, historiaprov, kemiprov och fysikprov ska klaras av innan det blir nått lov här minsann.....orkaaaaa.. Blä!

Men nu ska vi inte prata om så tråkiga saker som skolan...eller jo, jag måste bara dra bästa kommentaren från Cissi idag xD (kommer inte ihåg exakt, men iaf!)
Kennet (fysiklärare): Saknar ni inte någon, brukar ni inte vara fyra...? (Pekar på mej, Cissi o Lollo)(vi brukar inte vara 4....^^)
Kim: Ja, när man är lite udda så får man ju inte vara med i varghoneflocken, då stöts man ju bort. Taskigt...
Cissi: Ja, men Kim du är välkomen tillbaka !
Hahaha, okej, var man inte där så fattar man kanske inte, men, ja. Det var en klockren kommentar iaf xD

Vi har diskuterat mycket eurovision songcontest på sistone, och imorgon smäller det! ^^ Hejja The Ark!!! :D
Det jobbiga är att det är de dåliga låtarna som fastnar på hjärnan, hrmm...vitryssland... Haha.
Jag hoppas verkligen på The Ark, fatta coolt om de vinner :O Yeah! Baaabyy I'm the worrying kind ♪♫
(Hur coolt var inte det här? De spelade den precis på tv:n xD)
Ska se eurovision hos Cissi :) Och så ska vi köra singstar ^^ Läskigt, tänk om jag sjunger jättefalskt! Haha, jag som ska gå körsång och allt! Men jaja, det blir säkert roligt :) ^^

Nä, nu tänkte jag roa mej med att se talang 2007 ^^
Men ha det trevligt :) Hej!


Regnbågens alla färger ^^

Idag har jag haft operation dagsverke. Oj, vad jag ansträngde mig....inte. Fast ja, jag fixar pengar ändå. Lite dumt egentligen, vi har en dag då vi ska jobba och samla in pengar till fattiga, fast vi har så mkt pengar att vi inte ens behöver jobba utan bara ta av vad vi redan har... Orättvist? mjo...

Jaja. Idag så har jag varit med Cissi och Lollo :) Vi träffades på Ica Maxi, där Cissi köpte hårfärg. Blooont hår ville hon ha, så vi köpte väl en fin färg som skulle förvandla hennes hår till barbiehår...^^
Sen cyklade vi ner på stan och trippade runt i alla oändligt många affärer ^^ Jaja, de hittade iaf massa roliga kläder, medan jag nöjde mig med ett par (tråkiga) leggings. Behövligt iaf, eftersom de jag hade innan var trasiga.
När vi kände oss klara på stan cyklade vi bort till musik affären (kommer inte ihåg vad den heter..), Lollo skulle titta på gitarrfodral. Under tiden vi var där inne kom det trevliga regnet.... JA! .... Det typ haglade och spöregnade jättemkt!! men ja, vi hade lite halvbråttom hem tíll Cissi så vi fick lov att gå ut i det vackra vädret... Fast ja, orka cykla hela vägen hem till Cissi i regnet..?  Nej! Vi tog bussen och lämnade cyklarna på stan, såklart xD Varmt och bekvämt, dock var vi redan väldigt blöta, men jaja. ^^
Hemma hos Cissi så färgade vi hennes hår. Det blev....typ...kritvitt i hårbotten och ljusorange annars xD Så, ja, Cissi var väl inte överlycklig precis... Så jag skulle gå till Ica och köpa henne ny färg, så vi kunde färga om det brunt^^ Samtidigt skulle Lollo bli hämtad vid Ica, så jag som "hittade" vägen skulle leda oss dit.. Nu var det ju bara ett problem, mitt lokalsinne tappades bort på bb....:S Haha! Så vi gick runt lite, var tvugna att gå över nåns gård och ut på vaägen, sedan runt och tillslut så såg vi Ica skylten.
Så gick jag väl in och skulle köpa färgen, den med Pernilla Wahlgren på framsidan var beställd. Men ack, den fanns inte.. Gaah xD Och smart som jag är så hade jag ju ingen telefon med mej heller, så jag hade väl inget annat val än att gå tillbaka till Cissi utan hårfärg. Denna gång fick jag lov att gå utan Lollo dessutom, hon hade ju åkt hem. Så ja.. jag virrade väl runt lite och trodde att jag kände igen mig, och så hittade jag tillslut. :)
Cissi vealde ett tag, men bestämde att hon kunde gå till skolan en dag, och köpa färgen imorgon på stan istället. Men ärligt, det blev inte så tokigt när håret hade torkat! :) Men ja, hon skulle ju kunna köra med sin "no comments" tröj-idé xD Haha
Sen tog vi bussen in till stan och hämtade våra cyklar. Det regnade inte så farligt, men ja, vi skulle iaf försöka få skjuts hem. Så jag ringde och frågade efter pappa, men han är tydligen i Göteborg (här hänger vi med)... Och mammas bil hade ingen "knopp" att fästa cykelstället på...så det gick ju inge vidare. Men ja vi fick väl cykla hem då^^ Åt varsitt håll då... Jag cyklade hem mot den blå himlen, och Cissi rakt in i den molniga...xD Och juste jag såg en regnbåge. (power xD)

Vilken röra xD Haha, men det var jättekul :D

Har försökt att öva lite ¨matte nu sedan jag kommit hem. Men det har väl inte lyckats någe vidare... Har nationella imorgon. Matte A med miniräknare, på torsdag blir det matte B och på fredag matte A utan miniräknare. Oj, min favorit vecka....Fast ärligt, jag tycker inte att det är så tokigt med matteprov. Iaf när det går bra, då är det roligt :) ^^

Förresten, min blogg dampar när jag ska kolla den, man kan lixom inte bläddra ända ner. Är det så för er oxå undrar jag nu? (om nu någon läser min blogg vill säga... )

Så, det blev väl ett ganska långt inlägg ändå. Ja, det tycker jag, minsann! Men nu blir det inte längre ^^
Hejdå :)


RSS 2.0