En dag.

Idag var jag på kupolen med Sara som sagt. Jag inhandlade en klänning. Men med närmare eftertanke och tittande i min garderob, så har jag redan jättemånga klännigar. Så jag ska nog fundera hur jag ska göra med den. Annars var det en fin dag med Sara. Och jag fick fina presenter eftersom hon varit i Karibien! :) En väldans häftig peng med "pirates stuk". Jag gillar den! Funderar på att be pappa borra ett litet hål i den så att jag kan ha den på ett halsband. Vi får se :)
Jag har fundernigar på att köpa en Billie t-shirt från deras hemsida. Men jag vet inte, den finns bara i dam (tajt t-shirt modell, små storlekar) i S och L. Jag vet inte, man jag är nog mer sugen på en stor herr t-shirt. Jag får se. Haha, fånig är jag, men jag har typ redan börjat fundera på vad jag ska ha för kläder då de besöker Falun. Ja, det vore ju fint att ha en billie tröja då, menar jag!
Imorgon blir det Norge stugan med syster och far. Just nu känner jag mig inte så positiv, efter att ha packat en hel extra kasse med läxböcker att ha med mig + att jag inte hittar de kläder jag behöver. :/ Men jag orkar inte fixa det nu, det får fixa sig självt imorgon.
Det snöade idag iallafall. Nog för att jag föredrar sommar, men gud va rädd jag blir när man verkligen märker av klimatförändringarna. Usch.
Jaja, nog tjatat nu ska jag sova. Sova, sova, sova. Tack till den som uppfann sömn, för nu är jag trött. Godnatt, dröm sött!

Najs

Idag var en trevlig dag. Jag och Marit begav oss ut till Kajsa för att få rida på hennes hästar. Så vi, jag, Marit, Kajsa och Olivia, gav oss ut på en tur i skogen. Och så fick vi rida på värdens tjockaste-mys-jättehäst :D och så fick vi god äppelkaka, och vi fick hälsa på Kajsas alla hundar. Vad mer kan man begära? ;) Kul dag!

image34Hihi, här rider både jag och Marit på hästen Ty. Världsgullig! :)

Jag har lyssnat på Belle and Sebastian. De är bra. De har också gjort den där "Im a chokoo" som jag skrev Billie gjorde för några dagar sen. Den är bra och ska jag vara ärlig så tror jag Belle and Sebastian gjorde den först :) Men vad gör väl det. Billie gör den minst lika bra! :)

Imorgon blir det kupolen med Sara :) Jag vill köpa något kul, det var så länge sedan jag shoppade ^^ Kanske ska jag satsa på en ekologisk t-shirt eller nått? Det vore bra iallafall. Fast helt seriöst, de riktiga gobitarna hittar man lättast i mammas/mormors garderob ;)

Film är bra

I fredags och igår såg jag bra filmer. Det var trevligt.
Sweeny Todd var en av filmerna. Den såg jag med Marit och Karin på bio. :) Jag gillade den mycket, faktiskt! :) Musiken var bra, och vem gillar inte Johnny Depp? ;) Det var en mysig eftermiddag/kväll med två personer man borde träffa oftare :) Kul har vi också :)
Och igår var jag med ett annat gäng fina barn och vi såg Amadeus. Förlåt men jag blev nog lite kär i Mozart. haha. Den var också bra :)
Melodifestivalen såg vi också, men det förstår jag mig inte riktigt på. Men Björn Gustavsson är rolig i alla fall, tur det ^^

image32image33


Åh, Billie

Billie the vision and the dancers. Behöver jag säga mer? Underbarast i världen är dom! Helt lovely. <3
Till Falun kommer de också. Jag är så himla lycklig. :D Idag upptäckte jag en ny låt jag inte hört förut. Det var trevligt. I am a chukoo heter den :) yey.

Med tanke på förra inlägget så vill jag hälsa till Hertha och X-man, vila i frid vänner :) <3


Jobbigt

Allt känns jobbigt idag. Tröttheten kommer ikapp mig, och jag orkar inte med den. Det är så mycket jag borde göra, och det är otroligt stressande när jag inte orkar ta tag i något...
Haha, jag läste mitt månadshoroskop: "Din livsglädje är en ständig glädjespridare." Jaha? -.-

Imorgon åker ponnyn Hertha till himlen. Jag kommer att sakna henne. Hon tar sällskap med ponnyn X-man. Jag vill inte det. Vad är Sveden utan dom? Sveden behöver en sur liten spark ponny, och en annan liten ponny med sämst kroppsbyggnad i hela stallet. Det är bara så.


image29image31

RSS 2.0