Slut på vecka 39.

Jaa, tiden rusar, dagarna rusar, men jag...jag är seg som ett tuggummi... För tillfället iaf. Haha.

Skulle ha pluggat en massa nu idag. Det har jag inte gjort, inte mycket i varje fall. Jag kan inte plugga sittandes vid en dator, omöjligt! gaah.

Varför går tiden så fort? Varför känns det som om att jag inte hinner nånting? Jobbigt läge.

Äsch, orka fundera...eller det är ju det jag ägnar min mesta lediga tid åt, att fundera. Men nu tänkte jag sova så jag slipper.

:) Hejdå.


Lyssna och lär!

http://www.youtube.com/watch?v=iehrFIqvc1g

Där stod jag i sommras. Underbart. <3

Tröttheten tröttar ut mig...

Sovmorgon..? Vad är det.? Gaah. Så jobbigt att gå upp tidigt hela tiden, typ varje helg dessutom!

Jaja, igår hade jag trevligt iaf. Först shoppade jag och Cissi loss på kupolen :) Strumpbyxor, stickad klänning/tröja, foundation, underkläder, halsduk och vantar lyckades jag få ihop. Dock inga skor som jag från början tänkt köpa... haha jaja. Det får bli en annan gång, jag vet iaf inte vad jag vill ha för skor. Kanske converse, men det känns lite kallt till vintern, kanske? Fast vinterskor känns väl inte så hippt, skulle väl vara någon form av stövlar isåfall... vad vet jag ..
Sen på kvällen åkte jag och Marit hem till Karin :D Singstar i mitt hjärta, haha, det är så roligt. "I belive in a thing called love, piiiiip piiiiip piiiiiiiip pip pip pip pip" haha, (pip är då mycket pipiga toner). Den var ju kul xD Vi roade oss med gamla hey baberiba avsnitt också!! Sen sov vi där :)

Imorgon är det KM i hoppning. Jag ska rida Lola. Spännande och kul ska det bli. Får väl se hur det går...^^


Jag kan och jag vill och jag ska

Jag har en konstig känsla i magen, alldeles som om jag vore nervös, fast att jag inte är det. Det känns ju lite obehagligt o.O Jag fick precis en släng av dålig självkänsla. Det är sånt som öser över en ibland, vare sig man vill eller inte... Jaja, det blir nog bra.

Nu är jag i alla fall klar med min samhällskunskap. Det känns bra. Jag som har känt att jag haft på tok för mycket läxor känner mig nu nästan helt klar. Det är jätteskönt !

Jag kan och jag vill och jag ska. Det ska jag intala mig en stund, sedan ska jag gå och läsa "hästhållning i praktiken". Hu. Det som är drygast med den boken är att den är skriven med de exakta orden de använder i säkerhetsfilmen vi alltid ser på sveden, så texten spelas lixom upp i mitt huvud med de där irriterande filmrösterna... -.- ha!

Nä, nu ska jag nog faktiskt stänga av datorn. Hejdå!

En helg i storstan :)

Kan vara mycket roligt :) Jag, Marit och Karin var nämligen i Stockholm i helgen. Det var superskoj :) Vi hann med massa kul saker; shoppa, gå på bio, grönan med håkan hellström, sova i karins fina lägenhet, åka tunnelbana och några karuseller och massa kul :D
Det gör jag gärna om igen :)

Jag kan själv!

hahaha, bara för att jag och Lollo ville ha pins xD Så kom det fram några och ville att vi skulle kasta pil. Alltså det var ett sånt här reklambord i kafeterian i skolan idag^^
"Ja, vi kastar pil!!"
"och om ni får över tjugo poäng så ska ni få ett pris!!"
 yeah ^^ och oj va poäng vi fick, och vad vann vi? Ett års medlemsskap i muf - moderaternas ungdomsförbund.... :S hahahahahaha

yees

Imorgon har jag både sovmorgon och så slutar jag tidigare. Det är sånna tillfällen jag uppskattar här i livet ;) Och imorgon ska jag cykla till skolan, i brist på busskort -.- Men jag vill cykla. Det behövs så mycket godis och chips jag knölat i min den här helgen... ^^
Jag ska gå på friskis i morgon också! Behööövligt !!!!!

Wiiiehooo :D på fredag åker jag, Marit och Karin till storstan :D Dit längtar jag :) vi ska bo i karins lägenhet och blir borta över hela helgen. + att jag ska ta min första frånvaro från natur någonsinn xD :S haha ^^ och vi ska shoppa, gå på bio och se håkan hellström på grönan :) Det ska bli så kul, jag ser verkligen fram emot det :)

men nu ska jag nog gå och lägga mig, så godnatt :)

men bra, Elin!

"Var är mina nycklar?" Den klassiska frasen från Elin igår morse.
"Cissi tog du mina nycklar? Elin? Ado?"
"Nej"
Fråga i expeditonen, fråga i cafeterian. Ingen nyckel.... Slutade med att vi gick till vaktis som fick klippa upp mitt lås, och där i skåpet i min väska låg mina nycklar. Grattis !
Men, men . Sen efter vår första danslektion, dock bara genomgång, kom jag tillbaka och såg att jag lämnat mina böcker sen lektionen innan ovanpå skåpen... öh, ingen ordning här inte ^^
Och sist men inte minst "var är mitt busskort??gaaaaah. Det lyckades jag glömma i första bussen.

Nej, jag är inte vimsig, inte alls -.-  haha!

RSS 2.0