Walk the line



En fredagskväll kan bli sådär alldeles bra när man gör iordning chai latte och morötter med dipp för att lyxa till det lite. Bläddrar man runt bland kanalerna och hittar Walk the line som en guldklimp bland allt annat strunt, ja då blir det ännu bättre :)

"Dancing to the British accent"

Chai latte är gott och jag är sugen på havregrynsgröt. Jag tycker inte om plugg som ramlar över en och inte heller alla dessa små slag i ansiktet av högre makter. Så orättvist.

Det är fint att promenera i dessa dagar, då solen skiner och snön fortfarande ligger vit. Fåglarna sjunger och lika så fina the Kooks genom hörlurarna.

Det känns som att våren smyger sig på. Om än sakta så kommer den nog hit till oss snart. Det är bra.


Allt som livet ger

Jag är rädd om livet.
Jag är rädd för livet.
Livrädd.
Life goes on. Livet går vidare.
Tills det helt enkelt inte gör det längre.


Kreativiteten är kulturens moder

Tick tack tick tack tick tack. Ibland går tiden sakta, ibland går den för fort. Alltid fel vid fel tillfälle. Har jag märkt.
Jag vill vara kreativ. Jag vill skapa. Jag vill sjunga, spela och måla. Jag vill kunna. Jag vill krama. Jag vill le. Jag vill dansa. 
Jag vill, vill och jag vill.

Men jag vet inte jag.

Festival med melodier

Här sitter jag och sjunger med i Mamma Mia låtarna från cd:n :) I like it! :)

Idag ska jag äta gott med släkten, eftersom min pappa fyllt år. Det har jag längtat efter nästan hela veckan.

Och jag ska ge er anledning att se melodifestivalen ikväll också. Förra veckan gavs det bort en sol, och denna vecka spelar Gränslöst!! Mattias ska spela, lixom i princip halva min skola :) Det kan inte bli annat än toppenbra, för de är spelglädje på så otroligt hög nivå. Titta, titta! :)

Billie och Emil

Om jag får två söner någon dag är det kanske precis vad jag borde döpa de till? Billie och Emil. För att de är så fina. Lyssna bara på det här :) U-u-u-underbart!

Kalla vinterdagar

London var fint! Kanske kan man tro att jag kom hem alldeles precis, med tanke på att jag inte skrivit något sen föregående inlägg precis innan vi åkte iväg. Men så är det inte, jag var ju bara borta till den nionde. Men vilka dagar :) Promenera på stoora gator, gå i stoora affärer, åka våningsbuss, klämma på kändisar gjorda av vax, åka ett stort parisehjul, klappa i takt till ABBA låtar i mamma mia musikalen, äta god mat m.m. Det var så där alldeles toppenbra :) Så där alldeles underbart med en paus från vardagen, och jag glömde helt bort alla måsten. Det var att leva i nuet, när det är alldeles högst upp på sin spets. Fint det :) Alla tiders :)

Nu sitter jag här igen. Hemma, hemma. Men det funkar det också. Möten om miljö och demokrati, läxor, friskis och svettis, ridning, projektarbete och så vidare fyller upp min vardag ganska duktigt. Jag både gillar det och ogillar det, och någonstans där nöjer jag mig :)

Annars spelar jag gärna den här melodin i min ipod, för den får mig att vicka på huvudet och le litegrann :) Och det uppskattar jag! :)


London

Imorgon, imorgon, imorgon! London, London, London!

Tjo! :)

Följ ditt hjärtas röst för det du tror på


Åh, disneyfilmer är verkligen så himla fina! Man blir alldeles åh! Åh, åh, åh! :)
Vi hade en disneykväll igår, precis som veckan innan, och låt oss göra det till en tradition :) Varje lördag!
Jag vill bara krama allihopa!

Idag har jag varit så flitig och så effektiv! Jag har skrivit klart nästan båda de två miljörapporterna, och det känns så bra. Nu är jag fantastiskt kunning inom både Falu koppargruvas miljöhistoria och köttindustrins klimatpåverkan :)

På torsdag åker jag till London. Minsann. Jag längtar jättemycket :) Pappa fyller ju faktiskt 50 år, och det firas på bästa sätt, måste jag medge. Med en hel helg i London, med mamma mia musikalen och förhoppningsvis allt vad det innebär att vara turist i Englands huvudstad. :)

Tjo!

RSS 2.0