hej

Här sitter jag och tuggar på ett MER-sugrör. Trött är jag.

Förresten kolla min nya blogg : elindansarochler.blogg.se

Fast den här bloggen får bli kvar ändå, för jag tror jag tycker om den. Det är alltid kul att läsa massa gamla inlägg och minnas roliga tider. Elindansarochler får bli den glada bildliga bloggen. Den här är min skriva massa blogg.

Jag har suttit och tittat på resor. Eller resor och resor, tåg och vandrarhem i sveriges stora städer. Jag och Lollo har ju pratat om att åka på semester. Det vore trevligt, men varför har jag känslan av att det inte kommer att bli av...? Jaja, jag kan ju sitta här och planera och nörda mig, så länge det är kul så. Frågan är väl om det är kul. Kanske inte när jag vet att det inte kommer gå i uppfyllelse. Jag hittade iaf ett ekologiskt vandrarhem i köpenhamn, som så att de hade ekologisk frukost, solvärmt vatten och massa fina funktioner. Det var ett "ungdomligt" ställe också, så jag tyckte det lät fint. Och så kunde man passa ihop allt så att vi kunde befinna oss i malmö den 15 augusti för att ta en titt på billie. Det skulle ju vara super. Men som sagt... Frågetecken.

Jaja. Jag tycker inte om att ha för mycket dötid. Jag som trodde att jag hade veckan så bra planerad. Men idag blev en seg dag. Mitt psyke är inte bra på sånna dagar, allt blir så nedstämt då.

Jaojao. Så kan det gå...när inte haspen är på.

Sundsvall och annat kul.

Åh, sista dagen med eleverna idag. Och mina elever hade bakat en tårta med texten "förlåt att vi skratta". Åhhhhh, vaddå allt förlåtet? Sötast. Och även om jag vissa gånger helst velat gräva ner mig, så tycker jag om dem ändå, det gör jag allt :) Ikväll är det handledarfest. :) Det blir nog kul, hoppas jag allt. :)

Förresten så känner jag för att skriva om sundsvall härom helgen :) Vilket kaos det höll på att bli där ett tag, kvällen innan vi skulle åka ringde My och hade feber, så hon skulle ju alltså inte dit... Och det var henne och hennes två kompisar jag och Marit skulle hänga på, och också dem vi förlitat oss på vart det gällde någonstans att bo... Så nu vart det ju i princip panik! För tydligen hade Mys vänner ingen lust att umgås med oss, så nu var vi vilse i Sundsvall :/ Vi kollade varjde camping, men alla låg så långt bort, och vi skulle fått gå ca 6 km för att komma dit. Det lät ju inte direkt lovande. Hur som helst så lyckades vi fixa som så att vi fick bo hos Marits pappas bekanta, ett urgulligt pensionerat par. :) Och det blev nästan mer än lyx :) Vita sidenlakan, och framlagde handdukar, te på kvällarna, frukost och middag. Skjuts vart vi behövde, och sightseeing i staden. Helt underbart! :)
Själva fesivalen då. The Ark. Fatta grejjen? Åh. Det var fullkomligt underbart. Enda spelningen i Sverige och så värt att åka till Sundsvall för att se dem. Och när de tog ut Håkan på scenen kunde det ju inte bli bättre :) Mando hann vi också se första dagen. De var också bra, med sina klatchiga refränger^^ Och Marit fick Björns plektrum, och dog lite, tror jag allt :)
På lördagen var Håkan höjdpunkten, helt underbart det också. Enda negativa var att man var helt mörbultad efter en timme i den publiken, herre min je, de slogs nästan.. :O Men Håkan är så fin. :)
Vi hann också se Timo. :) Och åka en karusell och gå runt på stan. Det var en jättebra Sundsvalls resa, helt enkelt. :)

Det som är så trist nu är att festivalernas tid är över, åtminstone för mig för i år. :( Det är tråkigt. Men jag får minnas med glädje, helt enkelt, och det tänker jag verkligen göra :)

äsch

Jag är trött och har ont i huvudet, och det sista jag vill är verkligen att bli sjuk. Får inte, får inte bli det!! Inte till helgen med Sundsvall och allt. Jag har börjat min packning lite smått :) Inte för att jag har en aning om vad jag behöver, men det ordnar sig. Det är luuuuungt...:) Chilla på bönan.

Jag är grymt trött på sommarskolejobbet för tillfället. Kanske för att min trötthet och huvudvärk existerar, man gud vad irriterade det är när eleverna inte ens kan försöka vara tysta. Det jobbiga är att de börjar bli flummiga på ett snart pinsamt och elakt vis. Typ kommentera andra människor, bara för att deska spela pajas inför varandra och så vidare... Det är inte kul, och jag blir inte glad. Ofta de lyssnar när man säger att de är respektlösa och måste vara tysta? Nej, det gör de inte. Och de är endast två år yngre än mig??? Gud.

Jag och Marit ska gå på bio imorgon. Sex and the city filmen. Inte för att jag vet om det är en film jag skulle sett i vanliga fall, men hon hade sett den och suttit på så dålig plats så att hon ville se den igen, och varför inte lixom? :)

Jag känner mig tjock och jobbig, och tror jag ska gå och gräva ner mig i min säng en stund. bajshejs.

9*8= BAKELSE

7*6=42 7*8=56 bla bla blö. Idag har jag tragglat sjuans mattetabell med mina elever, imorgon blir det åttans. Fy tusan vad jag inte ska ge mig förrens de kan alla gångertabeller man kan kunna. Det är ju iaf en av mina elever som börjar komma in på lite roligare matte. X och Y och sånt skojjigt ^^, hahaha. :)
Dagen roliga historia : Vad hände med katten som åt ett elskåp?
Den blev proppmätt!
hahaha :D

Haha, jag pratade i telefon med farfar idag, det var kul :)
"Har du farsgubben hemma?"
"Nej, han åkte precis, han och mamma skulle på tipsprommenad"
"Jaha, då är väl han borta i 6 timmar, det är farligt sånt där med tipsprommenad, om man går vilse"

"Ja, mitt internet har ju inte funkat på några veckor, så jag fick ringa Uffe så han kunde komma och titta, då visade det sig att kontakten i väggen inte var i"

"Jag var ute och klippte gräset idag, det höll på att växa över huvudet på oss! Fast jag sparade lite där det var mycket klöver, åt bina. Så nu ser det väl lite roligt ut, med en fläckig gräsmatta"

Hahaha, jag tyckte det var roligt. Han är rolig han, min farfar. :) Seriös hela tiden är han väl inte, men kul är han :)

Kort kort kort tid kvar till sundsvall :) Wow. Och imorgon ska jag träffa Lollo :) Jag hoppas vi kan planera in någon rolig semester att åka på i slutet av sommarn. Jag menar, varför inte malmöfestivalen, sisådär kring 16 augusti? :) :) :)

Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagens matematik. -.- Jag vill ha en sovmorgon, ge mig!!!! Men men, en insats gör jag ju, som min farfar sa :)
Godernatt.


RSS 2.0