Vem är du, vem är jag, levande charader.

Varför är jag inte fantastiskt filosofisk? Varför kan jag inte formulera mig så att det låter otroligt klipskt? Varför får jag inte ur mig kloka/några ord?
Det undrar jag verkligen. Jag vill ju. Och tänka det klara jag av, men det stannar ju där, och det är så synd tycker jag. Jag tänker alltid att det kommer, någon dag så törs jag kläcka ur mig mina tankar rakt ut. Men jag vet inte, jag har ju inte lyckats hittills vad jag märkt?
Filosfikursen är iaf intressant, och även om jag själv inte är det, så finns det många andra intressanta människor att lyssna till. Men ibland tar jag slut. Varifrån kommer världen? Så resonerar jag en stund i mitt huvud, men jag kan varken förstå att något skulle kunna uppkommit från ingenting, eller att det alltid funnits. Det funkar inte riktigt. På ett sätt är det nog ganska mjukt och bekvämt att ligga inne i kaninpälsen och gosa. Men jag vill iaf testa klättra upp. Ramlar jag ner sen är det väl så. Stannar jag kvar, ja, då är det väl så.

Skolstart.

Jaha, Såhär känns det alltså att ha börjat sista året på gymnasiet. Det känns nog ingen speciellt. Nej, det gör det inte. Förutom när man tänker efter. Ja, då märks det, och lite obehagligt är det nog, snart måste jag ju veta vad jag ska göra med mig själv, och jag har känslan av att jag kommer att skjuta så mycket jag kan på den fronten. Men för sjutton, nu har jag ju faktiskt bara gått tre dagar än.

Däremot måste jag bestämma vad jag ska göra för projektarbete. Antingen vill jag göra  något med miljö, lixom få folk medvetna om typ småsaker man kan ändra på, många bäckar små, alltså. Eller så ska jag samarbeta med Cissi som ska studera människans beteende, social psykologi. Frågan är väl bara om jag kan göra det när jag inte läst psykologi. Och inte tänkt att jag ska göra det heller. Jag skulle ju kunna byta ut aerobicsen mot psykologi, men då är väl frågan om det hjälper ändå, eftersom den kursen ligger på period tre, och då ska väl projektarbetet i princip vara klart... Svårt! Och jag måste bestämma mig nu, kan inte skjuta på det mer. För då går det åt pipsvängen.

Det har iaf varit okej att komma tillbaka till klassen.Alla är sig lika... Vi hade fyra nya, men som det ser ut nu så kommer ingen av dem att gå i våran klass iaf. Synd ändå, det hade varit roligt. Men men.

Jag och Lollo bestämde igår att vi ska bli duktigare på att göra små saker som gör tillvaron lite roligare. Varför inte fika efter skolan, sitta tillsammans på statsbiblioteket och plugga, och så vidare, istället för att bara åka hem och tröka på vardagseftermiddagarna. Det blir ju roligare om man gör saker tillsammans :) Låter bra det.

Fredagskvällen ikväll ska spenderas på DD. Jag och Marit ska jobba. Men det känns okej ändå. Jag hade ju inga andra planer...

Men snart ska jag väl dra mig iväg till skolan, jag börjar ju snart. Mohaha :) Börjar i princip 12 varje fredag. Toppenbra :)

Hejs!


Billie visionen och dansarna



Men å. Finns det något finare?
:)

Om en halvtimma åker jag till min första dag på jobbet. Det ni. Haha.

Ingen hadledarfest ...

Ingen hadledarfest idag, men väl en filmis med "gänget". haha. Nej, handledarfesten blev aldrig av. Synd och trist och tråkigt. Men jag kände inte för att sitta själv ikväll, så det anordnades en liten filmkväll istället. Brabra.

:)


Gävle och Valbo

Idag åkte jag och mamma på shoppingdag till Gävle och Valbo. Det var riktigt trevligt faktiskt och jag lyckades fynda ett linne från Indiska och en kloj från JC. Är jag riktigt ambitiös nån dag kanske jag tar kort på det och visar upp. Men det får märkas helt enkelt :)

Imorgon ska jag upp tidigt och jobba i stallet. Jättelängesedan jag var där nu! Det är dressyrtävligar i helgen också, så det blir nog ett himla ståhej^^ Nej, men det ska bli kul att komma tillbaka. :)
Och imorgon kväll är det nog handledarfest som gäller :)  Kul att träffa alla igen och sådääär.

Nu ska jag läsa lite bok. Sedan sova.
Godernatt.


Tjohopp!

Woow :D När blev Falun en stad där alla fina artister vill spela? Inte nog med Billie i september, nu kommer visst Håkan Hellström i oktober också! Det är ju heltoppen :D

Torsdag

Jag hade det fint och bra hemma hos Lollo igår. Vi promenerade med hundis, bakade äppelpaj, kollade på roliga youtube klipp och såg jurassic park, fram till en sisådär fyra på morgonen. Och jag fick sova på en lyxig jätteluftmadrass på hennes golv. Det var trevligt och braaa :)

Idag har jag nostalgitittat på gamla bilder på min egen bilddagbok och fnissat lite för mig själv. Det är ju kul att minnas :) Och vissa saker hade jag nästan helt förträngt att jag faktiskt gjort! Så det var kul. Mycker trevligare än att sitta och grubbla över framtiden faktiskt. Leva lite i det gamla en stund kan väl aldrig vara fel?

Förresten så hade jag lust att lägga in youtubeklipp här. Men dumma datorn vill inte. Så jag får väl lägga in tråkiga länkar istället. Se på det här en stund vettja :)
Christian the lion - så himla fint. Man vill nästa gråta.
Winnerbäck - Tyckte det var roligt, hittade ett klipp på Lars Winnerbäck när han var värsta ung, och bra.

Jag tror jag ska göra lite yoga nu, med min proffsiga yoga dvd, om den nu vill funka... Den ville inte funka i TV:n. Men kanske i datorn? Mjääh, mjääh.
Och ikväll ska jag nog ut och övningsköra med far min.

Brabra. Hejs!


.

Man kan göra kvällen lite extra fin genom att öppna fönstret så att luften blåser in över luktljuset i fönstret så att det luktar sådär jättegott, samtidigt som man lyssnar på someday somehow med fina Billie.

Ville bara säga det.

Tack.

Dagen kändes lite mer värd när jag fick en påminnande fin kommentar av Marit på bilddagboken, träffade Elin för friskispass och ringde upp Sara för att prata en stund. :)

Fight the fight

Jag har nog aldrig kännt så starkt att jag verkligen inte vill börja skolan igen. Sista året nu. Jag förstår inte? När blev jag så gammal? Tiden jagar mig verkligen. Hu.

Laakso är bra. Jao, lyssnar nu. Måste ju lyssna in mig ordentligt nu. Japp, japp. :) Lyssna vettja :)

Förresten, jag har nog fått extrajobb på DD. Haha. Marit frågade om jag ville. Kanske var jag aningen skeptisk först, men allvarligt, det är nog bra. Lite extra pengar sitter väl aldrig fel? :) Och det är ju bara på söndagseftermiddagar. Det blir nog bra. :)

Näe, nu ska jag försöka göra något vettigt.

Hejs!

Åland är en ö

Jag hade det så fint på Åland, så fint att komma bort ett tag. Det var nog vad jag behövde, fast jag hade gärna varit borta ett tag till. Men som sagt, fint vare. :)

Popaganda kommer nog ordna sig också. Marits mamma kände någon vi fick låna lägenhet av. Känns helt okej bra ändå, även om jag hade mina tvivel på om det skulle kännas värt att åka. Men det blir nog kul :) Så nu får det bli mycket Laakso och Säkert! m.m. i ipoden framöver!

Ikväll blev jag medbjuden hem till Ellen. Det gjorde mig glad. :) Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Jag är så "slö, slapp och likgiltig" som min pappa skulle ha uttryckt det. Känns inte som om jag vet vart jag ska ta vägen. Vill ringa någon och bara hitta på något spontant, men kommer mig aldrig för. Så det var fint av Elin att ringa och bjuda med mig till Ellen. Det behövde jag.

Min blogg kan allt behöva lite fler bilder, så här är en på mig och Sara sittandes på bryggan vid stugan på Åland! Jag längtar redan tillbaka.
 



Hejs!

Onsdag idag.

Här sitter jag. En onsdag i augusti. Alldeles för kort kvar av sommarlovet nu. Verkligen alldeles för kort. Men jag ska hinna med en del fina saker i varje fall. Så som Åland med Sara, Stockholm med Frida, och sen troligen/kanske/om allt ordnar sig med boende och så vidare: popaganda med Marit, fast då har ju dock skolan börjat. Känns helt okej bra ändå.
Och sen... 6/9. Billie till Falun! Jag är nog lyckligast ändå. Så himla många gånger jag sett dem i år. Det känns ju inte helt fel :) De är ju trots allt allra finast, de där Billie the Vision and the Dancers :)

Ja, Åland ja. Det är ju bara en dagar kvar! Det kommer bli mysigt, det tror jag verkligen. Om jag inte fattat helt fel så ska vi hyra en stuga väldigt nära havet. Toppen att få åka iväg lite, tycker jag allt. :)


Förresten, förra veckan var jag och såg winnerbäck, Emil Jensen, Miss li och Markus Krunegård. Hemskt bra allihopa :) Särskilt Emil, jag tror jag nu såhär i efterhand blivit helt förtrollad. Så himla bra. Hans texter och hans sång. Och skånskan är fin den också. :) Asbraaa. Jag ångrar också att jag inte tog mig i kragen och gick fram och köpte hans skiva. Men sån är jag, efterklok. Jaja. Så är det väl.

Jag tror jag måste tänka över vilken blogg jag ska behålla, nu skriver jag ju två... får man det?^^ Det blir ju lite scitsofrent (nej, jag vet inte hur det stavas). Men det får gå ändå. Helt enkelt. Det är ändå två olika bloggar på något sätt. Den andra innehåller massa bilder, den var nog med ett hopp om att kunna göra en populär blogg. Den här är nog mer min blogg. Jag får väl tänka på saken...

Näe, nu måste jag verkligen sätta fart, det ska packas tills imorgon, och sen ska jag bege mig till kupolen, mc donalds, för möte med DUS. Ja, jag vet helmysko plats för ett möte. Men det var inte min idé heller. ^^ Mat måste jag också laga, för om det känns helt okej att äta på mc donalds, det vet jag inte... Jaja.

Hejs!


RSS 2.0