Sommar och SOL


Armand Mirpour - Baby was hold back
Fav-v-v-voriiit :)

Förutom att jag saknar festival så jobbar jag på sommarskolan i sommarvärmen. Varmt är det verkligen. Huvaligen. Meeen. Man ska inte klaga :) (fast man gör det ändå).
Nu ska jag nog sova. Så att jag är pigg till imorgon och kan lära mig nya saker, för "man lär så länge man har elever" :)

Förresten finns det en liten fin tankebubbla i min hjärna som talar om för mig att jag vill köpa en ukelele, sitta ute i gräset och klinka och plonka roliga och fina låtar på den. Jag undrar om jag ska spräcka tankebubblan och göra det till verklighet? :)

Jaja. Lyssna på Armand en stund, sen får ni gå. Det ska jag göra nu, godernatt :)

Världens bästa Emil

Åh. Det är så enormt fantastiskt underbart fint och superbra. Emil Jensen igår på peace and love. Och egentligen räcker knappt orden jag skrev där i början. Jag får en bra känsla i magen bara av att tänka på när jag satt där insvept i min sjal och bara lyssnade. Och skrattade och sjöng lite ibland. Det var riktigt riktigt bra.
:)
Nu väntar resten av festivalen och imorgon flyttar vi in i tältet. yey! :)

Peace and löööööv

Studentveckan må ha varit fantastisk, men dess biverkningar är allt annat. Usch för förkylning och ögoninflammation, ont i halsen och hosta.
Tänk ändå att jag tagit studenten. Jag tror inte riktigt det nått mig än, alla andra är redan nostalgiska över skolan och allt där till medan jag på ett sätt tänker att vi ska tillbaka till hösten, precis som vanligt... Samtidigt söker jag lägenheter och planerar framtiden. Konstigt. Men ganska okej.

Imorgon börjar veckan Det. Peace and love-veckan! Bara jag kan få bukt på denna förkylning... Men det ska jag klara. För det blir Emil Jensen, Håkan Hellström, The Kooks, Armand Mirpour och massa andra bra. Jag ska nog skriva ut ett schema och ringa in vad jag vill se :) För den äkta känslan lixom :)

yey! :)

Studenten

Idag vaknade jag gråtandes efter den gladaste veckan på länge.
Jag minns när jag gick i studenttåget, slutade skrika, sträckte ut handen, fångade ögonblicket och tryckte det emot mig. Sen uppslukades jag åter igen av glädjen.
Jag ska aldrig glömma den här tiden. Gymnasietiden. Jag känner för att gråta nu när jag skriver det här.
Veckan har varit helt galen. Jag har dansat, sjungit och snurrat mig igenom den. Helt fantastiskt.
Och jag älskar NV3A.
Shalalalala! ♥

Smiling keeps you young, so ha ha ha ha!

Imorgon ska jag påbörja min sista skolvecka! Festligt! :) Jag är peppad inför veckan. Glömmer det som känns jobbigt, stoppar ner det i fickan. Det byts ut mot glädje och fest! Det ska bli kul! :)

Helgen har varit härlig. Fika med vänner, stalljour, film, röstning i EU-val och annat bra.

Nu lyssnar jag på Armand Mirpour. Det är riktigt bra! :)

Jag är väldigt trött i ögonen. Imorgon ska jag upp tidigt för möte med rektor och klassföreståndare. Sedan är det mösspåtagning på stan. Jag tror inte riktigt att det sjunkigt in än.

Jag ska ta studenten!

RSS 2.0