Tillsammans är man mindre ensam


Tillsammans är man mindre ensam.
Det stämmer nog det.
Ganska bra.
Väldigt bra.

Här snöar det och jag är trött på snö nu.
Sluta!
Jag känner för att åka tåg. Långt bort. Där man inte är igenkänd av någon enda.
Jag känner för vårblommor. Och sol. Och värme.
Men.
Det kommer väl det också.

Nu ska jag läsa!
Tillsammans är man mindre ensam.

People are like...


...songs. It's true.
Låten makeade helt plötsligt mycket mer sense när jag fick veta att hon sjunger songs och inte suns.
(goddag yxskaft, ha)
Den är fin den här låten. Lyssna!

Världen släcker för klimatet.

Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme - kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.

Släcker du?

Hej

Det spritter lite i mina ben. Tallest man on earth får dem att dansa här under bordet.
Det har varit en intensiv vecka, och jag har varit trött! Men trötthet gör ofta mycket roligt, och skrattat har jag gjort. Det mår man bra av :)
Jag har ställt mig i uppsalas studentbostads kö. Jag kan till och med längta, om jag är på det humöret. Nu är jag nästan det. Längta efter allt nytt. Slopa gamla rutiner. De håller en ändå bara fast.

Nej. Nu ska jag åka till Ludvika och fira min kusin som fyllt år. :)

Nu är det nu

Jag beundrar personer som får varje mening att låta som vacker poesi. Jag tycker om att det finns trevliga människor i världen, och att ett leende kan få vem som helst glad. Jag tycker om musik som får mig lugn. Jag tycker om att vara glad och jag tycker om småsaker som gör mig glad.

Trots att mycket känns så bra just nu vill tydligtvis en liten klump i både hals och mage gärna infinna sig. Kanske är det för att studentmössan ligger på stolen här bredvid, och allting börjar komma ikapp mig. Jag känner mig så liten i denna värld och jag känner mig så trygg där jag befinner mig nu. Studenten blir säkert en av de bästa dagarna i mitt liv. Dagen efter står man där med hela livet framför sig utmynnande i så många stigar att man snubblar bara på tanken av att man måste välja en av dem. 

Jag kommer aldrig kunna välja. 

RSS 2.0