Allt flyter

Jag kände för förändring. Kanske blev det bra, kanske inte. Det får se ut såhär ett tag iallafall :)

Ser du stjärnan i det blå?

Det var iallafall mysigt att vakna och hela världen är täckt av snö. Vit och fluffig och mysig. Särskilt som jag hade en kväll av jobbigare slag igår. Ibland blir jag inte klok på världen.
Jag fick iallafall min önskan från gårdagen uppfylld och jag och Sara far till Kupolen och sen hem till henne för att passa trollebarnet Theo och mysa runt. Det låter som en toppendag, men ibland kan tvivlet ändå ramla över en. Alla ska ut ikväll. Jag vet att det inte är mycket och grubbla över eftersom jag ändå inte fyller myndig förrens i december. Ändå gnager det lite att se chanser flyga över huvudet. Ikväll hade jag dessutom kunnat välja på Markus Krunegård i Borlänge eller phone me med Håkantema och annat liveband här i Falun. Då gnager det lite extra.
Äsch, när mina tankar kommer till denna återvändsgränd känner jag min ändå bara bortskämd i slutändan. Men ibland känns allt bara jobbigt, och så måste det ju också kunna få vara.

Spelar det nån roll, nej kanske ingen, kanske allt egentligen.

Vi kallar dem artister

Åh ♥ Finaste programmet. En dag med Håkan Hellström, klicka här :)

Årets första snö.

Igår hade vi en mysig äta-ute kväll med en ganska liten andel av handledarna från i sommras. Det var sådär alldeles mysigt roligt, och jag och Marit kände oss nöjda och promenerade till bussen vid tio-tiden.
Det är så kallt ute nu! Igår kom till och med första snön här, även om den endast varade i tio sekunder, var det fortfarande årets första snö :)

Jag vill se Håkan igen. Och igen och igen och igen.

Och så många Billie sammanträffanden jag haft :) Först rensades mitt internet, och när jag skulle besöka billiethevision.com, började jag skriva b och "Billie" kom upp som förslag. Jaha, tänkte jag och klickade. Till billie hemsida kom jag! Och igår laddade jag min ipod, och när jag sedan skulle kolla vad klockan var så var datumet på ipoden inställt på 6 juni. Då var vi i Stockholm på Billies releasespelning. Hur ska jag nu tolka det här? Jo, jag tolkar det som att jag får fina meddeladen som får mig att sjunga fina låtar i huvudet och bli lite glad, och lite rädd kanske :) hihi

Imorgon vill jag ut på äventyr. Ja, alla mina vänner flänger till Stockholm såhär på lovet, så jag funderar om jag åtminstone ska unna mig en tripp till kupolen. ^^ Och så vill jag ha myskväll. Med idol och te och fleecefilt och något gott. Så vill jag ha det :)

Idag är det pluggdag.

Fina Rebel

Idag red jag dressyrlektion på finaste Rebel. Som Lena uttryckte det: "ibland fladdrar vi båda som värderkvarnar och ibland finner vi varandra". Finner varandra, det låter så fint tycker jag. För då känns det så där riktigt bra, så där på riktigt. Nu har jag träningsvärk överallt, men jag tycker inte att det gör något, för det är trots allt tillfällen som dessa som jag faktiskt minns varför jag i alla dessa nio år hållt kvar i mitt hästintresse. :)

Nu ska jag cykla över till Elin för att spela spel :) Mysigt!

Hejs!

Luften bor i mina steg



Det var varmt, det var trångt, brandlarmet gick mitt i och jag fick värk lite här och var. Men vet ni vad? Det gjorde inte så mycket. Nej, för Håkan sjöng för oss och han är så fin den där Håkan.
Och i slutet regnade det skum. Skum i håret och i näsan och i munnen. Men det gjorde inte heller något. Nej, för det var ju bara roligt. För det skulle ju va dans, dans, dans! :)

Så cyklade vi hem. Det var storm. Gud var nog deprimerad, och suckade högt, för det gick nästan inte att cykla rakt fram utan att hela tiden blåsas lite mer åt sidan!

En t-shirt köpte jag. För den hade så fint tryck så jag var tvungen. Se bara!:



Håkan Hellström


Sundsvall i somras. Suddigt, precis som det ska vara.

Om en halvtimme möter jag upp Marit och Mathilda, så cyklar vi vidare mot My. Vid åtta möter vi upp Emma vid busstationen och går mot magasinet. Där spelar Håkan ikväll vid tiotiden :D Åh. Nu hoppar jag mest runt och piper lite diskret. Det måste man ju nästan. Det hör till.
Nu ska jag gå ner och äta makaroner, sen drar jag :)

Uppsnärjd i det blå

Jag vet ingenting tror jag. Jag blir ledsen på mig själv att jag är så seg på att ta tag i saker som jag vet ändå måste göras. Jag sitter med min filosofiuppsats och får inget skrivet. Jag vet ju vad jag tänker, det är bara så svårt att formulera sig så att det blir som det var tänkt från början.
Filosofikursen tog slut igår. Och lika mycket som jag ser fram emot nästa period, med ett toppenschema, lika sorgligt var det att sluta filosofikursen. Verkligen. Men jag ska se till att inte ramla tillbaka ner i kaninpälsen!


Håkan Hellström spelar iallafall musik för mig, så att jag blir sådär lite glad. På lördag kommer han hit och det ska bli så roligt. Jag längtar efter känslan. Den riktiga: "nu dansar och sjunger jag mig upp i himlen för det här är så roligt så jag tappar bort mig själv för en stund"-känslan. Den slås man av ibland, och den brukar infinna sig när Håkan spelar. ÅH! ♥

Jag undrar om jag ska gå och lägga mig. Sova på saken, och imorgon kanske jag får en uppenbarelse, lagom så att jag hinner skriva klart och lämna in filosofiuppgiften i tid. Det skulle vara toppen. Jag vill så gärna att det ska lossna, och att jag verkligen ska vilja skriva den, lika väl som jag just nu velat skriva det här blogginlägget...

Vad är kunskap?

Jag sitter och skriver på mitt filosofiarbete. "Vad kan jag veta?" lyder uppgiften. Jag bollar och bollar fram och tillbaka, det är svårt! Och ju mer jag tänker desto mer förvirrad blir jag, vet vi något överhuvudtaget? Kan vi vara säkra på någonting om vi inte erfarit det? Är din sanning min sanning? Jag slår knut på mig själv. Många varv.

Idag provade vi studentmössor! Redan! Det är nog lite skräckblandad förtjusning från min sida. Och en så stor grej bara att beställa en mössa! En genomgång på ca en halvtimme, och säkert 100 olika alternativ att välja på. Hur som haver så valde jag en ekologisk mössa. Fint! Med texten Elin, NV3A, Haraldsbo, 2009. En guldkant, och en guldblomma med en grön sten. haha, det blir nog finers :) Priset sen. 739 kr. Rena rama rånet.com

Och detta sedan. Lars Lindquist skriver blogg (: Fiiiiiiiiners. Rödhårig popvardag. Åh. Billie the vision and the dancers ♥
 
Jag tror jag ska pallra mig iväg till friskis och svettis. Eller tror och tror... Jag banne mig ska gå på friskis ikväll!

Hejdåå (:


BU!

Som sagt gick den årliga spökvandringen av stapeln igår! Det var roligt att om vartannat skrämma, om vartannat hålla handen med de små barnen, för att sedan få skrika riktigt högt när de äldre "barnen" gav sig ut i skogen. Visst är det alltid tråkigt när de som går vandringen förstör allt vårat jobb genom att stanna och se vilka vi är och prata om att det inte är läskigt alls, men det hör väl till...
Roligt hade jag iallafall. Skratta och prata med glatt folk, äta turkisk youghurt med plastsked mitt i natten, klaga på trötthet, skratta lite till, klappa kattungar o.s.v. När vi väl sådär vid tre tiden lyckats orka gå och lägga oss skulle Markus berätta en spökhistoria för mig om en man som hängt sig i hinderförrådet och dödat sin häst:
M: "ja och så stickade han, eller virkade eller vad det heter...."
K: "Markus, han styckade ihjäl hästen"
HAHAHA! Åh, åh, åh. Jag skrattar bara jag tänker på det ^^ Verkligen stämningsdödande: "han virkade ihjäl sin häst". Men det är tur att vi har vår Markus, vad vore vi utan honom? En rejäl skopa trötthet och roliga människor och du har den roligaste, i skrattväg, kvällen på riktigt riktigt länge! :)

Efter sisådär fyra timmars sömn är man ju inte helt på topp, så dagen idag tillbringade jag mest sittandes framför Idol och Stjärnor på is insvept i min bäste vän fleecefilten.
Sen blev det ju förstås jobb på DD. Sista spurten på hemvägen hörde jag en fin melodi där jag cyklade, och undrade vart det kom ifrån. Jag kom på att det är ju "grannen" på gatan intill som brukar spela flöjt på sin veranda. Annars brukar jag flina lite och tycka att han är lite smårolig, men idag blev jag glad och cyklade de sista metrarna hem med ett leende och en liten flöjtmelodi i öronen. 
Hemkommen nu och sängen hånflinar åt mitt sega jag. Jag vill sova. Sova, sova, soooova

såååå godnatt. (:   

Fin fredag, trött lördag och ekologiska kassar


Jag köpte en fin ekologisk påse från Lindex igår. Jag blev glad att den fanns i Falun, då jag tvekade på att köpa den senast jag var i Stockholm, och ångrade mig senare. Men nu har jag en  :)

Igår var för övrigt en bra dag. Efter skolans enda lektion åt jag och Lollo på Tzatziki, goda vegetariska grillspett med ris och jag åt tills jag var så mätt som man kan bli! Sen mötte vi upp Cissi och tillsammans gick vi och såg Patrik 1,5. Vilken fin film det var! :)
Sen hamnade jag på Arenan med fina vänner och garagerock tävlingen. Bland annat spelade Goodlooking Trash :) Sen promenerade jag med Mathilda hela vägen upp på berget!

Idag är en seg dag känner jag. Jag skulle helst sitta inlindad i min fleecefilt hela dagen. Men ikväll är det ju den årliga spökvandringen, och jag kan gissa att det inte kan bli annat än roligt, för vi är ju så roliga, vi stallfolk :)

Höst


Hösten är väl onekligen fin! :) Och det passade mig så utmärkt att fika och promenera med Marit och Karin en så fin höstdag som i söndags :)
Änder är roliga också! Särskilt när de flyger och landar genom att åka vattenskidor en bit! ^^

idol

Ikväll kommer mina vänner hit och vi ska ha en riktig Idol-kväll! :) Sådär som på den gamla goda tiden, ni vet.

LarsE



Inte förrens nu har jag lyckats höra detta. Och fint vare. Punkt. :)

"med biologisk mångfald menas...."

Jag börjar bli klar med uppsatsen om biologisk mångfald! Very bra.
Snart bär det av till skolan, lunch och två lektioner. Bra fredag. Helt klart.

peace, love and popaganda. Och gatufest också. :)



Idag klipptes dessa bort från min handled. Någonstans kände jag ändå att de kan ju inte sitta där i all evighet. Och lite smått lagomt äckliga var de säkert också.
Men en sån fin festivalsommar det var ändå :) Och jag är glad att ha upplevt den. Och lite smått lagomt mycket längtar jag tillbaka såhär i höstkylan. Litegrann sådär, ja.

Men imorgon blev jag medbjuden till höstmys på Arenan av Marit och Elin. Och det är ju ändå vad hösten är; mysig. :) Bra grej.

Nu ska jag sova tror jag. Skriver klart det sista på biologiska mångfalds uppsatsen imorgon. Lagomt uppskjutet till sista minuten. Tur för mig att jag börjar halv ett imorgon, annars hade jag aldrig hunnit. -.- Orkfejs på det.

Godnatt.

RSS 2.0