åh, ledighet :D

Jag är trött, och lite halvt mörbultad... men det får man vara efter ett boxningsträningspass, tycker jag! Hu.

Långledigt nu då :) yey! Sjööööööööönt :D ^^
Imorgon blir det valborgsmiddag hos My. På torsdag kalas för vår kära Lollo, som inte fyller 18, men 17 iaf ^^,
Kul, jag tycker om att ha saker att se fram emot :)

Sen har jag väl en hel del drygt också. Massa läxor. Mattenationella på tisdag. Fast matte är ju faktiskt kul, bara drygt att behöva repetera en massa.
Haha, idag gjordes tyska läsförståelsen. Herregud. Jag kan inte tyska! Det gick inte bra... Men jaja.
Det är jobbigt i skolan nu såhär på upploppet till sommarlovet. För mycket att göra och en för skoltrött Elin är ingen bra kombination...-.-

Men nu ska vi vara postiva :) Lov tills på måndag nu :) Tjo!


:)

Billie the vision är bra, bra, bra, och ikväll ska jag visst på 18-års fest (:

Åhhhh:D

Billie har lagt upp lite låtar från nya skivan på myspace. :D Yey, underbart !! :) :) :)  ☺ åh.

Jag har ändå varit duktigt idag och gjort klart biologin som skulle varit inne i för allt för länge sedan. och jag började på engelska kemi rapporten. och samhällskunskaps utvärderingen är också klar.

someday somehow ♫♪♪♫ Åh, Bille the vision and the dancers. Se fiiint:             
image35 TJOO! :)

Hjälp.

Tiden går för fort, bromsa, bromsa! Jag vill lixom se fram emot saker, inte att de ska ta slut. Tänk Tysklands resan till exempel. Hur glada var vi inte när vi fick veta att vi skulle få åka dit? Och nu har vi redan varit där. 
Jag menar, det är redan slutet av april. Snart slutar jag tvåan. Sen följer mitt sista "riktiga" sommarlov. aaaaaaaaahh! Snart kommer Billie hit också :) och jag älskar verkligen känslan av att se fram emot det, men jag har ingen lust att det ska rusa förbi så jag knappt hinner tänka, och att det ska ta slut. 

Dumma tid, dumma klocka, dumma Weltzeituhr, dumma fröken ur. Dumma, dumma, dumma. 

Egentligen borde jag kanske sluta tänka på det och bara leva i nuet. Då vore jag nog lyckligare, om jag slutade att hela tiden tänka på att det jag ser fram emot ändå snart är över. Ta vara på varje sekund istället? 
Hur bra låter inte det? Men det är svårt när man hela tiden påminns om hur fort allt verkligen går. Var och varannan vän springer och fyller 18. Helt plötsligt börjar lärarna räkna hur få lektioner vi har kvar. Allt flyger förbi, och jag hinner inte med.

Rädda Joppe! Over and out. (ha!) 
 
 

Tyskland! (:

Nu är vår efterlängtade Tysklands resa över. Och kul hade vi! :) Vi har verkligen sprungit runt i hela Berlin och sett massor med byggnader och museér som man tidigare bara sett i läroböckerna. Det var riktigt kul :D
och skrattat så mycket tvivlar jag på att jag har gjort! Som när min väska förvandlades till vår lärare Barbro, när Mathilda blev jagad av Darth Vader (bokstavligt talat, han var på arlanda) eller åt min spegelvän Sparrow. haha, det krävs en hel del trötthet för det där, men kul var det :D
Men bara allmänt, känslan när vi kom dit var ju underbar, gräset var grönt, jättegrönt, det växte massa blommor och löv på träden, och det lukade gott. (: Härligt! Sen var det ju synd att större delen av veckan innehöll regn... Men det var kul ändå :)

Imorgon åker vi!

iiiiiiiiiiiiiiiiiihhh!! Nu är pakningen nästan klar. Så. Imorgon åker jag alltså. Till Berlin. Jag är nervös. Hujedamej! 
 
Ha det bra, för det ska jag (:


...

Kanske orkar man inte alltid ha ett leende på läpparna, kanske vill man inte vara glad jämt. Kanske tar jag åt mig för lätt? Och så kommer allt på en gång sen.

Jag köpte iallafall en fin väska att ha i Tyskland. Med tygblommor på. Fint.

Packa resväskan står överst på "att göra" listan...


Gulp.

Det är en massa som måste göras nu. Och jag är borta nästan hela dagen imorgon. Jag måste hinna packa. Tyskland på måndag ju! Hjälp. Va roligt. Fast läskigt, flyga och allt. Hu. Jag hiiinner. (hata tidsoptimism). Jag får väl börja nu då. Jag måste komma ihåg att ladda allt också. Kameran, ipoden och mobilen och hela faderullan.
Resfeber? ehm, ja... :O

Måndag. Hej.

Plugga mig hit och plugga mig dit och plugga mig upp i himlen, tjo! Biologi provet är ju iaf avklarat. Matten på torsdag kvar. Men jag var flitig idag iallafall, pluggade med Cissi på stadsbibloteket. Och pluggade hemma också. Bra där!

Jag tänkte cykla till skolan imorse. Det snöade när jag vaknade så jag ångrade mig... Blaha. Haha, och när jag läste mitt horoskop i falu kuriren stod det "det kan bli svårt att få ett godkännande idag". Ungefär. Det kändes ju bra när det var biologiprov första lektionen. Haha. 
Nu har jag skrivit mitt personliga brev till sommarjobbsansökningen. Hm. Jag måste lämna in den nu snart. Innan fredag, så får vi se om jag får bli nån mattelärare på sommarskolan. ^^ Det märks väl!

Nu är det bara en vecka kvar till Tyskland. Fatta rooligt :D En hel vecka i Berlin med käraste tyskagruppen. yey :D 

Näe, undra om jag ska sova en stund, en natt, ja, varför int ? Godnatt. 

Timo Räisänen

Igår var jag på arenan med Marit & co :) Timo spelade! yey. Det var kul. Jag kunde väl inte överdrivet många låtar vilket såklart är lite synd, men han gjorde en bra spelning och det var roligt :D Och My fångade hans vattenflaska. Den fick jag. Haha (: yey.
Sen cyklade vi hem till My och drack te och pratade om en massa allvarliga frågor. Det var intressant. ^^ Och trevligt :)

RSS 2.0