Sveden 50 år :)

Imorgon ska jag dansa vitamindansen! :) Och cowboydansen också. Och vara glad, för världens finaste klubb fyller 50 år :) Svedens ponnyklubb. O, ja :)

Jag har klippt av mig håret. Och jag tror nog att jag älskar det. :) Haha. Det är kort och krulligt och mysigt. Hihihihihihi x)

Jag är trött i ögonen, de svider nästan. Är det ett tecken på att jag borde sova? Antagligen. Men jag är så seg...

Nästa vecka har jag endast EN lektion. På hela veckan alltså. Det känns lixom onödigt att gå den där sista veckan efter nästa vecka. Kan ju lika gärna få lov nu? ;)

Jag läääääääääääääääääääängtar till stockholm. På fredag, på fredag, på fredag :)

Jaja, godnatt nu... :)

Stockholm!

Nu har jag bokat resa för mig, Marre och Karre till storstan :D Åh, och Billies releasespelning lyckades vi så snyggt klämma in :D:D:D:D Lovely <3

(c",)

Ein buddelbier, zwei buddelbier...

På fredag måste jag lämnat in ett projektarbetesförslag. Hjälp! Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har några fina ideér i huvudet, som jag helst bara vill sitta och spåna på hela tiden, men de är kanske för svåra att genomföra...? Åh, svårt.

Och sommarjobb på sommarskolan fick jag inte heller :( Typiskt. Det bekymmrar mig kanske inte så mycket på den ekomomiska fronten, snarare på den sociala (haha, hej överklass-svenska)... Jag menar alla kommer jobba eller vara borta hela sommaren, vad ska lilla Elin hitta på då? Det gör mig lite ledsen, jag vill inte ha en sommar utan något att göra. Då blir allt så deprimerande. Men det löser sig väl, det gör det alltid, på något sätt. Jag får väl hitta på något att göra (:

Förresten så var Billie the vision and the dancers finast i världen i fredags på arenan. Muhu, va dom är bra :) Jag var kriminell och snodde en affisch från skolan, så nu sitter den så fint på min vägg ^^,

Det var sista tyska lektionen idag! :O Sista EVER! Herre min je. Men skönt. Och gott fika.
Och disneykonserten var ju roligast. Särskilt bumbibjörnen, jag tror jag dog lite då. HAHA! :D

men jaja :) Nu ska jag läsa Goodnight Mister Tom, och sen säga goodnight till mig själv också. 

 


Allt och inget.

Idag var jag ute och promenerade för mig själv, med mig själv. Det är någon konstig känsla jag har. Jag vet inte om jag är glad eller ledsen. Tom eller upprymd, nöjd eller missnöjd. Jag vet inte alls, och det är just det som gör det konstigt. Det var fint ute iallafall... :)

Imorgon ska alla NV klasser åka till stockholm på "biologi resa". Jag vet inte om jag har någon direkt lust egentligen. Det är så mycket som ska göras den här veckan ändå. På ett sätt är det ju skönt att åka bort från allt, men det blir så mycket jobbigare att komma hem då...

Förresten så vill jag åka till Stockholm med Marit och Karin, fast längre fram då. Det var så roligt sist! Vi skulle till och med kunna göra en favorit i repris med Håkan H på grönan. :) Men det är lite jobbigt datum, 13 juni. Då skolan slutar. Men vi får väl se hur det blir med den saken.

På fredag kommer Billie hit. Det är så himla kort kvar! Det gör att en fjäril eller två flyger runt i min mage, på ett positivt vis då. :) Jag längtar :) ÅH! 

Nu ska jag försöka skriva vidare på mitt arbete om barnarbete. Det är svårt. Jag vill helst bara skriva en massa text om vad jag tycker. Inte behöva läsa på rädda barnens hemsida först. Det är så segt. Jaja. 
 
Hej tjing tjing heej

RSS 2.0