Fred & Kärlek 2008

Åhsch, idag inköptes en biljett till årets peace & love :) Känns super. Och Billie the vision will be there  <3 :D Lycklig, lycklig! :D

Har fortfarande inte riktigt smält rockbjörnen, vilken grej det var! Och när självaste The Ark entrade scenen! Åh, det var så kul :)
Tänk va fånigt glad man kan bli av att se kända människor! Fast allra gladast blir man ju om det är någon som har berört en förstås, då blir det ju faktiskt en väldans upplevelse! :)
Och det är så kul att vara i Stockholm, man känner sig så självständig när man åker iväg sådär! Och vi träffade väldigt mycket roligt folk :) Så tack till Cissi och Madde för den fina Stockholmstrippen :)



Bra sagt ^^,

"Sluta droga, börja yoga" - Ola Salo.

Hejja Hejja.

Att vara eller icke vara. Vegetarian.

Jag funderar. Hela denna vecka har jag iallafall ätit vegetarisk mat. Jag menar, argumenten är ju oräkneliga, det finns väl inget riktigt bra argument för att äta kött egentligen? Det är så mycket hälsosammare, miljövänligare och vänligare mot djuren att vara vegetarian. Det känns faktiskt bra och jag tror jag ska fortsätta, jag vill fortsätta. :) Hoppas, hoppas bara att jag mäktar med det, men hallå, lite får man väl kämpa? :)

Man tager vad man haver ^^



image25

I själva verket skulle jag lägga upp en bild på mitt vackra konstverk i paint, men det lyckades inge vidare. När jag ändå var och rotade i mitt blidarkiv hittade jag den här ^^ Tror inte jag lagt upp den tidigare? Men där fanns den iaf. Jag blev lite glad ändå, det var en trevlig resa, men Marit och Karin till Stockholm. :) På bilden åker vi kärlekstunneln på Grönan. Innan vi såg Håkan Hellström.
Det var grejjer det :) :)

Idag var det för övrigt första dagen i skolan. Jobbigt att komma tillbaka till allt, men det var sig väl likt iaf. Har dock ingen körsång fram tills 5 ferbuari! På både gott och ont; otroligt skönt att sluta tidigare, men det kunde ju varit en annan lektion man missade? Jaja.

Nu ska jag sova. Jag gör nog ett nytt försök att lägga upp den bild jag faktiskt tänkte lägga upp nån annan dag^^

Godnatt.

Sista lovkvällen...

Jag orkar faktiskt inte börja skolan igen. Blä. Det här lovet har nog varit ett av de få lov då jag verkligen tagit lov: varit uppe sent och nästan aldrig gått upp på morgonen, segat hela dagarna. Eller ja, nästan iallafall. Det gör det lixom extra drygt att börja imorgon igen. Sen tanken på allt som måste fixas gör ju inte att man blir lockad heller. Men jaja.
Nu ska jag väl sova då, så att jag orkar upp klockan sju imorgon............... -.-

Åh, nostalgi.

Åh, mys. Har suttit med mamma, syster och mammas vän och kollat igenom massa gamla saker. Bokmärken, pogs, tamagutchi och de där aporna som vi lekte så sjukt mycket med :) Åh, åh.

image27
Dom är ju så fina också :)

Men nu lämnade jag kvar dom där nere för att sova, är jättetrött faktiskt.
Så Goder Natt.


Hej 2008!

Blir du ett bra år eller inte? Hur som helst så har jag tänkt att blogga lite detta år (dock får vi väl se hur länge det håller i sig) ^^,
Lyckades fixa en ny bakgrund också, en målning av Liselotte Watkins! Diggar hennes bilder starkt! :)
Undrar om jag ska göra någon sorts utrensning av gamla inlägg? Nä, jag vet inte, jag har svårt för sånt, hålla kvar vid det gamla är grejjer det ;) Det var bättre förr ^^, Förresten är det detta år jag fyller 18. Det har jag nog blandade känslor inför, visst 18 vem vill inte bli myndig, men jag vet inte. Jag är lite rädd. Fast å andra sidan fyller jag år i december, så jag kanske inte ska börja nojja över det nu? ^^,
Annars då, ska det bli ett bra år... Nyårslöften? Hmm. Har aldrig haft något, har väl inget nu heller, men jag vill iallafall träna mer och äta nyttigt, som vanligt då... Men det är ju lite överskattat kanske, vem vill inte det lixom? Jaja, jag ska iallafall försöka ha mottot "man måste våga för att vinna" i bakhuvudet. Det är verkligen något jag behöver! Sen får det väl gå som det går. ...:) I guess.



RSS 2.0